Връзки от разстояние
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
"Връзка от разстояние"Ееее просто нема такъв филм....И аз го опитах това неотдавна,ама то си е чист мазохизъм мене ако питате...Връзката продължи около месец и половина ,като на моменти разстоянието София-Пазарджик ми се виждаше непреодолимо.Абе те хората са казали:да усещаш любов по телефона(или чрез интернет,то е все същото)е като да ближеш сладолед през стъкло
И може би все пак има начин да поддържаш такъв тип връзка,но аз не го открих...Живият контакт е незаменим каквото и да си говорим 
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
Пуснато на: Чет Авг 25, 2005 18:06
) - връзката от разстояние все още съществува и е не по-малко прекрасна
Лятото мина и тя пак замина, но ей къде е Коледа - има-няма 6 048 000 секунди и пак ще сме заедно 
Почти 14 месеца по-късно аз никак даже не съм се отказал от моята дама (нито тя от менVintersorg написа:
Боромир, ТИ СИ ЧОВЕКА!
Евала! И браво! (Или май двете значат едно и също О.о).
Кефиш, наистина!![]()
![]()
Дерзай, братко...и нема отказване!

Хей, тва действа супер успокоително, мерсиBoromir написа:Пуснато на: Чет Авг 25, 2005 18:06Почти 14 месеца по-късно аз никак даже не съм се отказал от моята дама (нито тя от менVintersorg написа:
Боромир, ТИ СИ ЧОВЕКА!
Евала! И браво! (Или май двете значат едно и също О.о).
Кефиш, наистина!![]()
![]()
Дерзай, братко...и нема отказване!
) - връзката от разстояние все още съществува и е не по-малко прекрасна
Лятото мина и тя пак замина, но ей къде е Коледа - има-няма 6 048 000 секунди и пак ще сме заедно
- plami6666
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
А как ви се струва любов между 4 града
Аз съм от Варна, той от Стара Загора, аз уча в София, той в Пловдив... но вече сме заедно година и половина и все още се обичаме страшно много
Заедно сме всяка седмица, цяло лято си бяхме заедно и сега планираме как да го прехвърлим в София, но това вече е друга тема на разговор. Извод: стига да има любов, всичко е ВЪЗМОЖНО!
blq blq blq dryn dryn dryn...
http://plami-plamster.blogspot.com
- fruit_of_love
- От дъжд на вятър
Ихааа, браво! Аз не мога така. Имала съм няколко връзки от разстояние, дори в момента имам една, ама... не мога. Не съм постоянна в чувствата си май, защото все аз съм причината връзката да пропадне (: И тази сегашната също ще пропадне. Явно просто не съм срещнала прословутата "любов"plami6666 написа:А как ви се струва любов между 4 градаАз съм от Варна, той от Стара Загора, аз уча в София, той в Пловдив... но вече сме заедно година и половина и все още се обичаме страшно много
Заедно сме всяка седмица, цяло лято си бяхме заедно и сега планираме как да го прехвърлим в София, но това вече е друга тема на разговор. Извод: стига да има любов, всичко е ВЪЗМОЖНО!
TO ME YOU ARE PERFECT!
- fruit_of_love
- От дъжд на вятър
Еми, да, на света понякога и чудеса се случватrumiana написа:fruit_of_love и аз съм като тебама някои ден може пък и нас да ни огрее тъз любоффффффффф
TO ME YOU ARE PERFECT!
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Нещо съвсем нормално.Аз съм от Пловдив, той е от Етрополе. Аз уча в София, той в Габровоplami6666 написа:А как ви се струва любов между 4 градаАз съм от Варна, той от Стара Загора, аз уча в София, той в Пловдив..!
- plami6666
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Crematory написа:Нещо съвсем нормално.Аз съм от Пловдив, той е от Етрополе. Аз уча в София, той в Габровоplami6666 написа:А как ви се струва любов между 4 градаАз съм от Варна, той от Стара Загора, аз уча в София, той в Пловдив..!
![]()
![]()
Вече и аз не знам от коя България съм
От тракийка започвам да се чувствам от части балканджийка...Горките ни деца
А и ние го мислехме с прехвърлянето, със задочното и т.н. , ама накрая нищо не стана и ...вече завършваме. Живот и здраве от април-май трябва да сме заедно
blq blq blq dryn dryn dryn...