ПА или Право?!? информация (08/2004г.)

Архив на теми от раздел "Студенти"
Mimi.

ПА или Право?!? информация (08/2004г.)

Мнение от Mimi. »

Здравейте.В хода на КЦК`04 така и не се натукнах на изчерпателна информация по отношение на специалността Публична администрация.
Приета съм на няколко места,но не мога да избера Право или Публ.администрация.Налага се да взема това решение в съвсем кратък срок от време,ето защо се нуждая от повече светлина по въпроса-какво представлява Публичната администрация.Надявам се някои запознат( като настоящи студенти в специалността )да ми помогнат при избора с малко повече инфо
Предварително мерси
Гост

Re: Publi4na administrazia?

Мнение от Гост »

Mimi написа:Zdraveite.V hoda na KCK`04 taka i ne se natuknah na iz4erpatelna informazia po otnoshenie na spezialnostta Publi4na administrazia.
Prieta sum na niakolko mesta,no ne moga da izbera Pravo ili Publ.administrazia.Nalaga se da vzema tova reshenie v suvsem kratuk srok ot vreme,eto zashto se nugdaia ot pove4e svetlina po vyprosa-kakvo predstavliava Publi4nata administrazia.Nadiavam se niakoi zapoznat( kato nastoiashti studenti v spezialnostta )da mi pomognat pri izbora s malko pove4e info
Predvaritelno mersi
Гост

Re: Publi4na administrazia?

Мнение от Гост »

PRAVO
TOVA E SPECIALNOSTTA KOQTO TRQBVA DA IZBERE6 TOVA E

Redkatirano :P
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

6to be,men puk me prieha publ.admin.i mnogo se radvam!Tva si mi be6e purvoto jelanie
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
BGvolley1-2-6-11-12-13-17
В началото бе словото

Мнение от BGvolley1-2-6-11-12-13-17 »

Добре де, ама така и не разбрах какво ще работиш като завършиш...Или и ти като един приятел, дето писал Автоматика в ТУ, приеха го, той не знае какво значи това, ама пак се кефи безумно, че ще го учи, щото това искал.....Ми не ви разбирам....честно.... :roll:
Гост

Samo 4e az znam kakvo zna4i:)

Мнение от Гост »

V 6to-gode bukvalen prevod-publ.admin.=upravlenie na ob6testvenite strukturi(mestna i centralna administracia).puk ako stava vapros za tova,v dne6no vreme ne e sigurno kakvo 6te raboti6 kakvoto i da zavar6i6.....za sajalenie.
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Taka e kato zabravi da vleze 4ovek...:)

Мнение от ^PrincessA^ »

Tva gornoto az go pisah,ama vliazoh kato gost :lol:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”