Връзки от разстояние

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
dudu
В началото бе словото

Мнение от dudu »

Както казах, дали сме си свободно пространство, важното е като си дойде все още да имаме желание да бъдем заедно и то да е толкова силно,колкото и в момента :love7:
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

dudu написа:Както казах, дали сме си свободно пространство, важното е като си дойде все още да имаме желание да бъдем заедно и то да е толкова силно,колкото и в момента :love7:
Респект към вас !
Mrunkalka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Mrunkalka »

Все пак хората са измислили това чудо...секс без обвързване :) което в превод си е баш чукане...
I have A pussy, So I make The RuLLeZ...
If you wanna be rich, I've got to be a BITCH!
Аватар
rumiana
В началото бе словото

Мнение от rumiana »

"Връзка от разстояние"Ееее просто нема такъв филм....И аз го опитах това неотдавна,ама то си е чист мазохизъм мене ако питате...Връзката продължи около месец и половина ,като на моменти разстоянието София-Пазарджик ми се виждаше непреодолимо.Абе те хората са казали:да усещаш любов по телефона(или чрез интернет,то е все същото)е като да ближеш сладолед през стъкло :( И може би все пак има начин да поддържаш такъв тип връзка,но аз не го открих...Живият контакт е незаменим каквото и да си говорим :wink:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

София -Пазарджик нищо не е 100 км :roll:
А аз всяка събота и неделя минавам общо 400 и давам 22 лева. Е, тва ако не е любов :lol:
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

а Крематори, твой мъжо къде живее :roll: :?
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Пуснато на: Чет Авг 25, 2005 18:06
Vintersorg написа:
Боромир, ТИ СИ ЧОВЕКА!

Евала! И браво! (Или май двете значат едно и също О.о).

Кефиш, наистина! :lol: :lol: :lol: Дерзай, братко...и нема отказване!
Почти 14 месеца по-късно аз никак даже не съм се отказал от моята дама (нито тя от мен :wink: ) - връзката от разстояние все още съществува и е не по-малко прекрасна :love7: Лятото мина и тя пак замина, но ей къде е Коледа - има-няма 6 048 000 секунди и пак ще сме заедно :lol:
Изображение
dudu
В началото бе словото

Мнение от dudu »

Boromir написа:Пуснато на: Чет Авг 25, 2005 18:06
Vintersorg написа:
Боромир, ТИ СИ ЧОВЕКА!

Евала! И браво! (Или май двете значат едно и също О.о).

Кефиш, наистина! :lol: :lol: :lol: Дерзай, братко...и нема отказване!
Почти 14 месеца по-късно аз никак даже не съм се отказал от моята дама (нито тя от мен :wink: ) - връзката от разстояние все още съществува и е не по-малко прекрасна :love7: Лятото мина и тя пак замина, но ей къде е Коледа - има-няма 6 048 000 секунди и пак ще сме заедно :lol:
Хей, тва действа супер успокоително, мерси :notworthy: :alien:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Изглежда връзката от разстояние е като телефонния секс - някои го харесват, други не! :roll: На всичко отгоре с един и същи човек! :wink:
Аватар
plami6666
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от plami6666 »

А как ви се струва любов между 4 града :? Аз съм от Варна, той от Стара Загора, аз уча в София, той в Пловдив... но вече сме заедно година и половина и все още се обичаме страшно много :D Заедно сме всяка седмица, цяло лято си бяхме заедно и сега планираме как да го прехвърлим в София, но това вече е друга тема на разговор. Извод: стига да има любов, всичко е ВЪЗМОЖНО!
blq blq blq dryn dryn dryn...
http://plami-plamster.blogspot.com
Аватар
fruit_of_love
От дъжд на вятър

Мнение от fruit_of_love »

plami6666 написа:А как ви се струва любов между 4 града :? Аз съм от Варна, той от Стара Загора, аз уча в София, той в Пловдив... но вече сме заедно година и половина и все още се обичаме страшно много :D Заедно сме всяка седмица, цяло лято си бяхме заедно и сега планираме как да го прехвърлим в София, но това вече е друга тема на разговор. Извод: стига да има любов, всичко е ВЪЗМОЖНО!
Ихааа, браво! Аз не мога така. Имала съм няколко връзки от разстояние, дори в момента имам една, ама... не мога. Не съм постоянна в чувствата си май, защото все аз съм причината връзката да пропадне (: И тази сегашната също ще пропадне. Явно просто не съм срещнала прословутата "любов" :)
TO ME YOU ARE PERFECT!
Аватар
rumiana
В началото бе словото

Мнение от rumiana »

fruit_of_love и аз съм като теб :( ама някои ден може пък и нас да ни огрее тъз любоффффффффф :)
Аватар
fruit_of_love
От дъжд на вятър

Мнение от fruit_of_love »

rumiana написа:fruit_of_love и аз съм като теб :( ама някои ден може пък и нас да ни огрее тъз любоффффффффф :)
Еми, да, на света понякога и чудеса се случват :D Но за себе си силно се съмнявам. Дори и да намеря някой (а аз днес намерих хахаха) няма нищо да се получи и пак аз ще съм виновна, защото няма да имам време за него :( Но пък... понякога нещата се нареждат, де да знаеш... Надеждата умира последна :D
TO ME YOU ARE PERFECT!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

plami6666 написа:А как ви се струва любов между 4 града :? Аз съм от Варна, той от Стара Загора, аз уча в София, той в Пловдив..!
Нещо съвсем нормално.Аз съм от Пловдив, той е от Етрополе. Аз уча в София, той в Габрово :lol: :lol: :lol: Вече и аз не знам от коя България съм :roll: От тракийка започвам да се чувствам от части балканджийка...Горките ни деца :roll: А и ние го мислехме с прехвърлянето, със задочното и т.н. , ама накрая нищо не стана и ...вече завършваме. Живот и здраве от април-май трябва да сме заедно 8)
Аватар
plami6666
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от plami6666 »

Crematory написа:
plami6666 написа:А как ви се струва любов между 4 града :? Аз съм от Варна, той от Стара Загора, аз уча в София, той в Пловдив..!
Нещо съвсем нормално.Аз съм от Пловдив, той е от Етрополе. Аз уча в София, той в Габрово :lol: :lol: :lol: Вече и аз не знам от коя България съм :roll: От тракийка започвам да се чувствам от части балканджийка...Горките ни деца :roll: А и ние го мислехме с прехвърлянето, със задочното и т.н. , ама накрая нищо не стана и ...вече завършваме. Живот и здраве от април-май трябва да сме заедно 8)
:headbang:
blq blq blq dryn dryn dryn...
http://plami-plamster.blogspot.com
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”