Учебни програми
Учебни програми
Направо е срамота, че програмата не е качена на сайта. Не може всички други университети да предоставят он-лайн информация на студентите си, а Софийския- не.
[/img]
За разлика от т.нар. "университети", Университетът има толкова много програми за бакалавърска, магистърска и докторска степен, че е практически невъзможно, дори да бъдат качени на едно място, човек да се ориентира. От неподправеното ти възмущение, разбирам, че ти най-малко би могла да го направиш.
Имам предвид графикът на учебните занятия. Не е моя работа да го качвам. Би трябвало да има хора, които се грийат за това. Ако няма- твърде жалко. Това би спестило доста време на много студенти. И освен това, въпреки че не ходя редовно на лекции се справям доста добре. Извинявай, ако те дразня с нещо, но смятам че за да научи не6то на човек му е нужно по-скоро желание. Не е задължително да киснеш в унивеерситета от сутрин до вечер.
Явно надъхването на първия учебен ден още върши работа
Браво, много си надъхан, трябва да има повече като теб
Но не си ме разбрал - аз не плюя УС ( не бих си и помислила за такова светотатство)
Но трябва да признаем, че има върху какво да се поработи още. А аз наистина съм доста заблудена- няма да си простя, че се усъмних в Университетът
Признавам се виновна за всичко
![]()
![]()