За колегите от Физическия

Подфорум към Физическия факултет
Публикувай отговор
traffic09
В началото бе словото
Обратна връзка:

За колегите от Физическия

Мнение от traffic09 »

Така, хайде сега всеки да си каже впечатленията от големия ден, коя специалност и коя група го разпределиха. Аз съм физика, 1-ва гр. :)
"in another thousands years we'll be machines or gods"- Gouryella - "Tenshi"
kenio
В началото бе словото

Мнение от kenio »

kakvi vpe4etleniq nie se vqsnahme za 30 min vzehme kakvoto ima da si vzema i vseki po zada4ite si . az sam 3 ta grupa i 6te napi6a vpe4etleniq kato mine tazi sedmica aie uspeh za 4-ki na vsi4ki :)
cold'as'ice
В началото бе словото

Мнение от cold'as'ice »

Аз съм 1-ва група, физика. traffic09, с теб би трябвало да сме се видяли днес. Идва ли за семинара, който нямахме де?
Първите впечатления от групата ми са добри. Програмата става. За спорт мисля да се запиша на айкидо. Някой друг желаещ?
Аватар
[MP5]PATRIOT
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от [MP5]PATRIOT »

8-ма група, Инженерна физика
traffic09
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от traffic09 »

е аз мисля да запиша спортно катерене, не знам дали съм в подходящото физическо състояние, но ще опитам, днес сме от 11.00 пред ректората да се запишем :wink:
traffic09
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от traffic09 »

хей, има ли някакви предложения къде ще кара 8-ми дек ФзФ, трябва да го премислиме да не останеме с пръст в уста :o
traffic09
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от traffic09 »

ехоооо, айде да живнеме малко тази тема, сега всички от първите три групи се познаваме мисля :D скоро и най-тегавата сесия (лятна) ще мине и после накъде? Пишете квото искате, това е нашето лично пространство в този форум :!:
Аватар
Cassie
Драскач
Специалност: Астрофизика
Курс: завършил

Мнение от Cassie »

Ето - пиша квото искам :D
Та така... аз съм АМГ - 1ви курс. Дали има други такива, които посещават форума?
Или поне някакви подобни... :lol:
Интересно ми е има ли някви групи и потоци във ФзФ?
Щото на мен ми дадоха само факултетен номер.
Както и да е :) хипер мн се радвам, че ще уча тва и съм голяма ентусистка!

Едит: Егати откъде я изтеглих тая тема :shock:
Втори едит: :? Егати и умрялата работа... Да видиш физик във форума = усмивка по радиото
traffic09
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от traffic09 »

да бе, няма много физици ,които посещават тая тема и въобще форума, но яка специалност си избрала, дано имаш и готини колеги като мен, казвам ти още на втория учебен ден ще имаш нещо повече от факултетен номер :wink:
Аватар
Cassie
Драскач

Мнение от Cassie »

traffic09 написа:да бе, няма много физици ,които посещават тая тема и въобще форума, но яка специалност си избрала, дано имаш и готини колеги като мен, казвам ти още на втория учебен ден ще имаш нещо повече от факултетен номер :wink:
Я, човек! :shock:
И то физик на всичкото отгоре...
Мъст би май лъки дей :P
И какво повече от факултетен номер ще имам? :) шоколадче... бонбонче... :lol:
Заинтригува ме...
Аватар
cvetenceto
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от cvetenceto »

cassie предполагам на втория ден вече ще имаме какво да учим :) шегувам се или поне се надявам, предполагам, че ще е интересно и аз см надъхана като тебе. добър избор си направила аз до последно се чуех нея или физика и избрах физика(още се чудя де) и все пак Мърваков каза, че после пак ще имаме възможност за избор :)
Аватар
Cassie
Драскач

Мнение от Cassie »

cvetenceto написа:cassie предполагам на втория ден вече ще имаме какво да учим :) шегувам се или поне се надявам, предполагам, че ще е интересно и аз см надъхана като тебе. добър избор си направила аз до последно се чуех нея или физика и избрах физика(още се чудя де) и все пак Мърваков каза, че после пак ще имаме възможност за избор :)
Ами на мене нали от малка тва ми е мечтата - астрономия, астрофизика, космология нещо :)
И сега, макар и с математика, влязох :D
Обаче физиката като цяло хич не е лош избор - въобще квато и да е физика (квантова, атомна, ядрена...),
все е супер интересна и полезна.
Иначе трафик09 въобще не ме плаши, ако става въпрос, че от втория ден ще учим - аз нали за тва съм там :lol:
Абе "Елате ми повече!", както се казва :lol:
traffic09
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от traffic09 »

:lol: въобще не става въпрос за учене, хахаха, имах предвид че почват купоните и ще намерите ПРИЯТЕЛИ,а ученето почва от втората седмица или там някъде. И аз съм физика :)
Аватар
Cassie
Драскач

Мнение от Cassie »

traffic09 написа::lol: въобще не става въпрос за учене, хахаха, имах предвид че почват купоните и ще намерите ПРИЯТЕЛИ,а ученето почва от втората седмица или там някъде. И аз съм физика :)
Е, идеално тогава :P
Надявам се наистина колегите и колежките да са читави :D
Иначе е малко тъпо, че физиците нямат контакт помежду си :?
Некво само аз и отвреме навреме traffic09 посещаваме тая тема и форума въобще...
Чувствам се в няква изолация. Иска ми се да си пообщувам с хора от мойта специалност, ама няма :|

И искам да питам списъците за спорт къде ги изнасят, в Ректората само или ще ги има и във ФзФ? Въобще трябва ли за нещо да се ходи до Ректората на 1ви или може направо да се отиде за откриването във факултета?
Аватар
cvetenceto
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от cvetenceto »

има ги на таблото във физическия, колкото по-малко се налага да ходим до ректората по-добре малко депресиращо изглежда според мен
Публикувай отговор

Обратно към “ФзФ”