Градски транспорт - ?!?

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Приемате ли увеличение на цените на градския транспорт

НЕ - сегашните цени дори са високи за качеството на услугата. Парите не се изразходват ефективно.
96
83%
ДА - парите са малко, затова услугата е лоша.
4
3%
ДА - услугата ще се подобри при увеличение на цените
8
7%
ДА - услугата ще се подобри при увеличение на цените
8
7%

Общо гласове: 116

Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

явор написа:Da BuzZ, със Stark имате сериозни комплекси. Престанете да се заяждате. Примерът ми си беше доста добър.
Ако ревнеш преставам

:wink:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Da BuzZ написа:Аз обаче преставам. Гледай го това какво бълнува. За някакъв гръб говори, източване, опитва се да сравни несравнимото... Съвсем превърта. :lol: :lol:
явор написа:Искам внимателно да видиш колко е бюджета на Общините в София и да го разделиш на населението и. Надвишва в пъти(на глава от населението) този на коя да е Община в страната! (За справка от Топлофикация са източени пари колкото е бюджета на Община Варна) Не разбирате ли, че живеете на гърба на страната. Айде по-леко с това да е безплатно всичко. България не е богата страна!
Де да бълнувах... и хич не е несравнимо.

По темата: Някой има ли подробна крта на линиите,з ащото тази, която е на сайта на Градски транспорт хич нищо не се разбира от нея :roll:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Kiba
В началото бе словото

Мнение от Kiba »

Аз смятам също да си извадя карта след като получа книжката. Малко ще ми е трудно пеш или с колело...а за поскъпването мога да кажа че България освен демократична и правова е и социална държава роля която тя трябва да изпълнява. Компанията за градски транспорт се явява точно в положението на социалната ръка на държавата. За издържането на подобни институции са длъжни не безработните студенти или пенсионери. Хората от сферата на бизнеса и на материалното производство са несравнимо по-богати и съответно трябва да плащат по-големи данъци.
"Човекът е цел сам по себе си"
И.Кант
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Da BuzZ написа:яворчо, какво пак не си разбрал.
На сайта на СКГТ има три падащи менюта с номерата съответно на автобусите, тролеите и трамваите. Като цъкнеш на номер, му излиза маршрута с имената на улиците, както и в колко часа и коя част от седмицата, колко коли има по линията. Какво не му разбираш на това, смея да кажа доста ясно онагледяване? Трагедия си. :lol:
Aйде виж моля ти се тея маршрути. На 5 пробвах и картинката не се зареди! Аз от къде да знам имената на спирките!

П.П. А това за данъците... въобще не съм съгласен. При прогресивни данъци хората нямат стимул да печелят повече пари от дадена граница... пък и това стимулира гражданите да окриват данъци!
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

яворе, купи си карта на градския транспот, от едната страна е на автобуси,тролеи и трамваи, от другата на маршрутките:)

м/у другото от 1.10.2005 цените на градския транспорт в Бургас бяха съответно 60 стотинки за автобус 70 за маршрутка. При условие, че там има 3 основни линии, които покриват почти целия град и автобусите по баш най-основната (211) са в най-ужасно състояние, толкова разбрицани автобуси в София още не съм видяла :? :roll: Яворе, София е богата община по-простата причина, че около 70, ако не и повече процента от инвестициите на бизнеса са съсредоточени там...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Da BuzZ ся като видя, че не е достатъчно информативно и почна да ми се подиграваш!

Мила, ако наистина има такива карти вероятно ще си купя. Благодаря ти. А за парите... не се определят само от инвестициите, а и от данъците. Това 70% наистина обаче доста фрапиращо изглежда (ако е вярно). От акцизи приходите също са доста големи... Мислиш ли, че от Нефтохим и Соди-Девня няма достатъчно постъпления. :roll:
Отворете сърцата си ;)
Аватар
fitilcho
В началото бе словото

Мнение от fitilcho »

280 и 94 смърдят гадно на мръсни чорапи :? Иначе са си много добри рейсовете, само добри неща мога да кажа за тях!
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”