Левски - Челси

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Левски играха добре евала. Да класите са ясни и така нататък, но аз съм доволен от мача. Така трябва да се трупа опит, като ядеш бой от най-добрите какво да се прави. И все пак си личеше че въпреки голямият спеч, момчетата опитваха да играят равностойно и азслужено дори до гол достигнаха! Браво от мен!
Изображение
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

SoNoR написа:Не съм гледал мача, не мога да го коментирам, ама ми прилича на същата игра и хъс, както ние преди 1 година срещу Ливърпул :?:

Жалко, че се радваме на първи гол в ШЛ, вместо на повече, но това е действителността на българския футбол в момента, много сме зле...само 2-3 отбора, и толкова, слаба конкуренция, не може да се иска повече !
Пари няма, бате. Знаеш ли к'во първенство щяхме да имаме ако можехме да си позволим чуждестранни попълнения като техните :wink:
Аз съм горд, че със стократно по-скромен бюджет, сините имат самочувствието да играят и бележат срещу такива отбори :idea:
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Напротив - пари има, а сега ще се множат яко след круиза в ШЛ.
Обаче за какво са класни попълнения в първенство като нашето? Примери - бол. Джон Ингълс като взехте колко време игра добре? Малко повече от 1/2 сезон, след което формата му се сгромоляса.

В нашия шампионат няма смисъл от такива попълнения. Да играеш срещу "Черноморец Бургас - София" или юношите на "Марек"? Е кой нормален човек ще се мотивира да играе на макс срещу тях, бил той например и Рикардо Карвальо или Джон Оби Микел?

"Левски" може да си позволи 1-2 играча от световна класа. Ама могат ли това да си позволят "Литекс", ЦСКА или "Славия"? Ми не могат. "Левски" ще ги бие и със собствено производство футболисти.
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

El_Salvador написа:Абе и аз така мисля. Ама младите български играчи са много разхайтени. Ако има как да ги стегнат по клубовете, наистина, футболът ни ще тръгне нагоре.
Иначе мачът беше от много високо качество-определено на ниво Шампионска лига. Много красиви изпълнение, а третия гол на Дрогба и попадението на Огнянов бяха уникални 8) Изкефих се, че Левски също направиха много красиви неща, но за съжаление играехме срещу Челси :roll:
Що се отнася до сравнението с ЦСКА-Ливърпул(1:3), общо взето като разлика в класите съм съгласен, но вчерашният мач беше много по-атрактивен :idea:

Третият гола на Дрогба имам чувството,че топката се удари в него,а не той я удари,ама наистина стана красиво.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”