История или етнология?!
Модератор: Boromir
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Виждам, че си добре запознат с имената на някои от преподавателите ни...Знам много добре, че има опозиция, това се знае от всички, които са профил история и които искат да ходят на тази защита. Но дори зам. ректора да си отиде, докато г-жа Тончева е директор на тази гимназия, тя ще се бори до последно за този статут!
И честно да ти кажа - не ми е приятно да наричаш каквото и да е свързано с НГДЕК кочина, защото 5 год. от живота ми са минали в нея! Тя ми е дала много и дори някои неща в нея и пряко свързани с нея, да изглеждат меко казано странни, аз съм лично обвързана с тях!
И честно да ти кажа - не ми е приятно да наричаш каквото и да е свързано с НГДЕК кочина, защото 5 год. от живота ми са минали в нея! Тя ми е дала много и дори някои неща в нея и пряко свързани с нея, да изглеждат меко казано странни, аз съм лично обвързана с тях!
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Иначе на 4 юли пак е имало скандал по повод на тези защити в ИФ.
Това вече възмущава и преподаватели от ИФ, които са завършили тази гимназия, защото и те схващат, че системата е порочна и в крайна сетка бие по авторитета на гимназията.
"Накрая ще останат само Дънкан Макклауд и г-жа Тончева!"
- feichka
- Форумно зомби
Учудваш ме с цялата информация и познанства, които си завързал!
Честно, досега не е имало човек, с който така усърдно да споря! Но НГДЕК, въпреки всичко...! Но нещата които казваш...не чак така казани съм ги чувала. Не знам какво мога вече всъщност да кажа или оборя, защото явно наистина има нещо не както трябва. Но евала на г-жа Тончева, че се бори докрай! А тази година Каймакамова трябваше да е в защитите, ама в последния момент нещо й станало. Колкото и да се бие по авторитета, няма как - лицей е гимназията и този статут трябва да го има. Но все пак, ако се направи нещо - няма да е лошо! И хората не искат да всяват раздор като махнат 2-ма от 8-те човека. 
Онази рецензентка - знам я, че е завършила НГДЕК, както и научния ми. Не знам...Тези защити...Хората вече наистина не искат да ходят на тях, точно защото ги е страх, че режат много. Яко интриги явно си има.
"И последна информация: Докато учениците от НГДЕК кандидатстваха наред с останалите гимназии, те се класираха на 5-о място сред столичните гимназии - след Немската, Руската, Английската, Френската и дори след 7-а! Това дали значи нещо? " - не мога да схвана въпроса ти. Би ли разяснил?!
Онази рецензентка - знам я, че е завършила НГДЕК, както и научния ми. Не знам...Тези защити...Хората вече наистина не искат да ходят на тях, точно защото ги е страх, че режат много. Яко интриги явно си има.
"И последна информация: Докато учениците от НГДЕК кандидатстваха наред с останалите гимназии, те се класираха на 5-о място сред столичните гимназии - след Немската, Руската, Английската, Френската и дори след 7-а! Това дали значи нещо? " - не мога да схвана въпроса ти. Би ли разяснил?!
-
soul assassin
- В началото бе словото
Леко късно се включвам, ама да си кажа да от НГДЕК съм и си кандидатсвах по нормалния начин. И да си кажа, че етнологията е супер яката специалност. Онзи ден се върнахме от практика и беше много добро, хем се забавляваш много, хем свършваш доста работа без да усетиш. Който има колебания дали да се записва директно да ги забравя 
- cRaZyDeViL
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- feichka
- Форумно зомби
Еми, така е!Joker написа:Ле-ле, Кате,
нашите противоречия пак излязоха начелото на тренда. Все си мислех, че са се позабравили и потънали назад във времето. Честито начало на учебната година на теб и на всички колеги в новата специалност!