Интересно ми е пука ли му на някого въобще, че ние сме и на работа и чакането не пречи,ако е в разумни граници...И така ден след ден,изпит след изпит-нещата се отлагат. Докога?
Оцеляване на студентите-Ужасен непукизъм към нас! (10/2004)
- пикси
- Драскач
- Курс: втори
Оцеляване на студентите-Ужасен непукизъм към нас! (10/2004)
Такааа....всички знаем за великите традиции на СУ. Иде реч обаче за една ужасна "традиция"-непукизъм до дупка. Аз съм задочно обучение и имах оставени четири изпита. Прилежно хукнах да си ги взимам и установих,че доста хора от курса са в същото положение. Хубаво,сами сме си го направили. Но на въпросните изпити почти нито един от преподавателите не благоволи да дойде или да остави на кабинета си нещо като бележка с час или каквато и да било информация. Излишно е да обяснявам колко пъти висим безпредметно с колегите ту пред един,ту пред друг кабинет....с часове. Естествено,допитахме се до канцеларията,откъдето ни обясниха,че нямат телефони на преподавателите,но че ние е трябвало да се разберем с тях предварително. Те,милите,нищо не знаели.
Интересно ми е пука ли му на някого въобще, че ние сме и на работа и чакането не пречи,ако е в разумни граници...И така ден след ден,изпит след изпит-нещата се отлагат. Докога?
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- пикси
- Драскач
- Курс: втори
Е,не е толкова лесно...По-позната практика е явно да махнеш с ръка и каквото дойде. Winyan, мерси ,както винаги на теб конкретно, за разбирането. Ясно ми е колко уместен е съвета ти, но нека се огледаме,нима нещо ще се промени...Както и да е, важното е да мине ок сесията, пожелавам максимален успех и минимални ядове на всички в кюпа! 
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
-
Гост
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Всичко ще си каже!
А сега сериозно по темата - това наистина е отвратително!
При мен не се е случвало подобно нещо освен веднъж, когато имахме 2 дати за 1 изпит и аз бях решил да ходя на 1-та, но впоследствие се отказах и на другия ден като отидох разбрах, че колегите са чакали около 2 часа, а пък то преподавателят бил заседнал в асансьора на Ректората

А сега сериозно по темата - това наистина е отвратително!
При мен не се е случвало подобно нещо освен веднъж, когато имахме 2 дати за 1 изпит и аз бях решил да ходя на 1-та, но впоследствие се отказах и на другия ден като отидох разбрах, че колегите са чакали около 2 часа, а пък то преподавателят бил заседнал в асансьора на Ректората
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
Brainless Pirate
- Гутенберг