Нема вече ние,вие,вече си от вие и шти жеба дупето пясъкявор написа:Я не се оплаквайте... Имате 1 единствена фирма за градски транспорт и картите за студенти са на съвсем поносими цени.
При нас винаги билетчетата ни ги дигаха по-рано отколкото при вас, нямали сме никога безплатон пътуване за учащи...
При нас картата е 17лв и е само за 1 линия! За 2 и повече не съм чувал някой да си е купувал някога!(явон не са приемливи цените)
Успокойте се... можеше да е много по-зле
Градски транспорт - ?!?
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
От оплаквания няма смисъл,а още по-м,алко и в един форум,където ще го видят хора,които са на твоето дередже.В цивилизованите държави студентите организрират протести.Това е начинът да се постигне нещо,а не с мрънкане из Интернет.На който не му харесва да ходи пеша или да организира хората,за да се променят нещата !!!
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ти пък сякаш не познаваш явор - на него мама и тати кола ще му купят, да не се блъска детето с автобуси[/quote]Da BuzZ написа:По-зле отколкото си сега, едва ли ще стане. И във Варна за какъв ... е карта за повече от една линияявор написа:Я не се оплаквайте... Имате 1 единствена фирма за градски транспорт и картите за студенти са на съвсем поносими цени.
При нас винаги билетчетата ни ги дигаха по-рано отколкото при вас, нямали сме никога безплатон пътуване за учащи...
При нас картата е 17лв и е само за 1 линия! За 2 и повече не съм чувал някой да си е купувал някога!(явон не са приемливи цените)
Успокойте се... можеше да е много по-зле![]()
![]()
![]()
И сега от октомври аре да те видиме, че първи ти ше мрънкаш като наебана госпожица.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- явор
- Летописец Виртуоз
Da BuzZ, със Stark имате сериозни комплекси. Престанете да се заяждате. Примерът ми си беше доста добър. Доколкото знам в Пловдив имаше нещо като 1лв билетчето, макар да е безплатно за учащи и пенсионери...
Ела да видиш защо ще ти трябва карта за повече от една линия!!!
Аз пък точно няма да мрънкам, защото през живота си не съм си купувал карта, защото ми е било неизгодно. Точно в София е най на кирия с карта и ще се възползвам от тази оферта.
За мен намалението за учащи и пенсионери си е напълно поносимо, пък и като имате в предвид, че една не малка част от пътниците са от тях... все пак не трябва да фалира монополиста! Тези пари все някъде ще се вложат... защо да не се возим само на мерцедеси, минаващи на 5 мин!
П.П. За съжаление и у "наше село" смятат да слагат от перфораторчетата, което според мен е тотална грешка, защото загубите ще са в пъти повече от разходите по заплати за контрольорите! Точно обратното трябва да е!
П.П.П. За някой други искам да кажа нещо много специално. Искам внимателно да видиш колко е бюджета на Общините в София и да го разделиш на населението и. Надвишва в пъти(на глава от населението) този на коя да е Община в страната! (За справка от Топлофикация са източени пари колкото е бюджета на Община Варна) Не разбирате ли, че живеете на гърба на страната. Айде по-леко с това да е безплатно всичко. България не е богата страна!
Ела да видиш защо ще ти трябва карта за повече от една линия!!!
Аз пък точно няма да мрънкам, защото през живота си не съм си купувал карта, защото ми е било неизгодно. Точно в София е най на кирия с карта и ще се възползвам от тази оферта.
За мен намалението за учащи и пенсионери си е напълно поносимо, пък и като имате в предвид, че една не малка част от пътниците са от тях... все пак не трябва да фалира монополиста! Тези пари все някъде ще се вложат... защо да не се возим само на мерцедеси, минаващи на 5 мин!
П.П. За съжаление и у "наше село" смятат да слагат от перфораторчетата, което според мен е тотална грешка, защото загубите ще са в пъти повече от разходите по заплати за контрольорите! Точно обратното трябва да е!
П.П.П. За някой други искам да кажа нещо много специално. Искам внимателно да видиш колко е бюджета на Общините в София и да го разделиш на населението и. Надвишва в пъти(на глава от населението) този на коя да е Община в страната! (За справка от Топлофикация са източени пари колкото е бюджета на Община Варна) Не разбирате ли, че живеете на гърба на страната. Айде по-леко с това да е безплатно всичко. България не е богата страна!
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- явор
- Летописец Виртуоз
Ше замоля някой освен тези, с които спорим по темата София-провинцията, да каже какво толкова откриват другите в написаното от мен, че си позволяват да ме обиждат толкова!!!
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- явор
- Летописец Виртуоз
Дам... ама такав екстра като безплатно пътуване или преференциални билетчета не е имало (пътувам от 5ти клас). Само картите - 17лв. Да не забравяме и че никога не е имало комплекти с билетчета за по-евтиноpeterdi написа:Билета във Варна доколкото си спомням беше 60 ст.
Ся с това не целя да засегна някой, а да покажа, че в София цените са поносими за учащите
А това за Пловдив... явно съм се заблудил, ама бях чул такова нещо (да не би да е било проект или да е било за малко)
Отворете сърцата си
- явор
- Летописец Виртуоз
Re: ,
Е да ... 30ст ... ама и 7лв карта хич не звучи зледани написа:ами никога не е било така-иначе може и в бъдеще да стане,но засега цените да поносими.даже са бонбон в сравнение със софия
Бургас, Русе... при вас как е. Ех, Варна си е най-скъпия град и т`ва е (**** набутаното дето е
Отворете сърцата си