Поемате ли инициативата ?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

nqmam tyrpenie da wi razkaja kakwo stana, ama ne iskam da spamq na latinica a w toq smotan klub nqma bg :evil: neo4akwan krai ima6e wsi4ko!!!!
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

kokteil_molotow написа:nqmam tyrpenie da wi razkaja kakwo stana, ama ne iskam da spamq na latinica a w toq smotan klub nqma bg :evil: neo4akwan krai ima6e wsi4ko!!!!
Разкри сърцето си пред теб, и сте заедно вече???
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

хаха не бързай, на срещата ще разправяш :D
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Супер очакваме продължение, дано не е имало всичко възможно най-болезнен край! :roll:
Изображение
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

реших да го пробвам, както ви казах, реших да разбера доколко действително за него това , което твърди и съответно- защо пък да не му дам шанс , ако действително ме обича.той обаче ми скри вси4ки топки...слушайте .
в4ера се видяхме , наро4но аз поех инициативата по-рано да се видим, той беше самичък у тях , с цялото си поведение му показвах , 4е го искам, и за да полу4а реакцията , която исках , без да му казвам нито дума, набързо се отзовах върху него :oops: и очаквах да се стресне, усмихне , изчерви или каквато и да било реакция , а той мигновено каза: Знаех си , че И ТИ ще се подадеш бързо, знаех си...
:laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: бързо като всички...
било е игра на завоюване, било е стратегия...
взех тела му, изтрих номера си , казах му , 4е сексуални услуги предлагат на много други номера , и на разли4ни места из столицата, предупредих го , 4е ако се приближи на 15 метра от мене , ще го застрелям с пистолета на баща ми :lol:
знаех си...защо бях толкова глупава? в рейса си пуснах MP3- плейъра и се заслушах в една стара песен, казва се "Протакване"..."трябваше ли да протакваш...", значи всичко е било игра...
разбира се, винаги бях знаела , че на мъжете им окапват космите по краката само като чуят думата "сватба" , а той...за първи път отначалото ме заболя за мен самата -защото не бях успяла всъщност да вдъхновя едно такова същество да стане по-добро вътре в себе си...бях го докоснала само докъдето няма зна4ение...i swore, swore i would be true, and , honey- so did you...
но пък беше вълнуващо преживяване - и за мен, и за вас , а и за него- мисля, 4е досега никой не го беше оставял по долни гащи и със смъкнати горни, а и с празни ръце :D
п.с. на боксреките му пишеше ЛЕВСКИ- :shock: доста несъблазнително :lol: :lol:
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Вълкът козината си мени, но нрава не. Пича не е издържал теста, но е хубаво че всичко се изясни вече. Ей затва аз не трябва да взимам участие втакива дискусии, защото все пак си мислех кат най-наивния гамен че може човека да има искрени чуства, че се изастъпвах понякога за него, а то си се оказа както всички точни хора казаха тука, че е пълен манипулатор този. Сори на всички че от части съм играл контра, няма да се меся повече там където не ми е работа.

Иначе поздрави Мол, сложила си го на място, браво на теб! 8) 8) 8)
Изображение
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

мислех да пусна отделна тема, за да ви благодаря за отзивчивостта и човешката подкрепа , която ми отдадохте чрез съвети, успокоения, разяснения и изобщо цялостна енергия, но пак ще ме обвинят в долно флудене, затова ще ви го кажа тука, а когато силите на реда затихнат-и в нова тема :D много много благодаря на всички, които бяхте до мене :cry: специално на Silver arrow , на Gawrosh , и на Pora, които неотказващо следяха сагата ми ...какти и на вси4ки останали :) от цялата тая каша се родиха само добри емоции сега :wink:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Божее - боксерки, на които пише Левски - и аз не бих се съблазнил :lol:

Поне да беше ЦСКА :P

Браво, колежке, насОлила си го хубаво! Ама им се чудя на акъла на ония, дето са му връзвали на тоя номер, освен ко не са били вече моми за женене :?
Аватар
plamma
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от plamma »

Честно казано, следя темата от самото и начало, но чак сега има какво да кажа...
Първо, голямо Браво на Мол, добре го е подредила... You Go, Girl! :headbang:
Но цялата история ме навежда на следния въпрос: Възможно ли е да има толкова смотани типове като конкретния мачо!
Добре, харесва те- напълно в реда на нещата. Ами, тогава защо не ти го каже: Така и така, привличаш ме, искам те...MMM, Would you go to bed with me? (обаче песничката си я бива, а? :wink: ) А вместо да се държи като нормален мъж, живеещ в 21 век, си плете някакви интрижки все едно е Спайдърмен...
:arrow: Въпрос към мъжката половина на форума: Нима мислите (визирам повечето мъже), че едно момиче предпочита да бъде лъгано и примамвано...Та и ние сме хора, души носим и нужди имаме! Ако мъжете бяха по-откровени, щеше да им се отваря парашутът по- начесто?
И сега един въпрос към Мол: Ако той беше споделил намеренията си в самото начало, какво щеше да направиш? :?:
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Аз със сигурност не мисля че момичетата-жените трябва да бъдат лъгани и да им се правят такива номера. То за моето мнение се подразбира, имайки в предвид че взех доста активно участие в тази тема! Естествено че имате нужди, нужди от любов, разбиране и не на последно място честност, за съжаление както се вижда от историята с Мол, не всички момчета мислят като мен, напротив, като че ли!?! :roll:
Изображение
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

Поздравления, Мол! Хвана бика за рогата най-накрая! Сега ми е интересно как биха могли загрижените майка и сестра на въпросния въобще да те погледнат в очите!
...да не помрачавам хепи-енда, но имам едно АКО:
какво щеше да стане ако онзи се беше оказал малко по-хитър и ти не беше успяла да го разкриеш?

пп. ама тоя верно е много ТЪП! как може да ти каже това, та дори и ти да умираше от полов нагон думите му биха те отблъснали... биха отблъснали всяка, която е на по-малко от 3 водки! ама добре, че си е тъп човека... та и тъпа игричка беше започнал... тъпа и недостойна... ех какви ги има сред нашия пол...
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

какво бих напарвила ако ми беше казал, 4е иска да ме шиб*е...ами щях да въздъхна тежко, да му кажа- сори , не обичам да правя секс , не ме възбуждаш и всичко да се приключи. :lol:
шегувам се.ако ми беше казал отначало, вси4ко щеще да е лесно. това 4е нямаше да си легна с него е факт, заради други много по-лични причини , но поне щеше да ни спести нервите - и моите и ваште.
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

ако не го бях разкрила ли , Гаврош ? как , в какъв смисъл?
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

ами ако беше успял да "хване" този "последен шанс", ако се беше смутил, просто ако не беше се издал толкова грубо?
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

нямаше да се слу4и нещо, просто щях да му дам шанс, да по4нем да излизаме, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, 4Е СЪМ ВИДЯЛА НЕЩО СПЕЦИАЛНО в неговата реакция.
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”