Градски транспорт - ?!?

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Приемате ли увеличение на цените на градския транспорт

НЕ - сегашните цени дори са високи за качеството на услугата. Парите не се изразходват ефективно.
96
83%
ДА - парите са малко, затова услугата е лоша.
4
3%
ДА - услугата ще се подобри при увеличение на цените
8
7%
ДА - услугата ще се подобри при увеличение на цените
8
7%

Общо гласове: 116

Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

явор написа:Я не се оплаквайте... Имате 1 единствена фирма за градски транспорт и картите за студенти са на съвсем поносими цени.

При нас винаги билетчетата ни ги дигаха по-рано отколкото при вас, нямали сме никога безплатон пътуване за учащи...

При нас картата е 17лв и е само за 1 линия! За 2 и повече не съм чувал някой да си е купувал някога!(явон не са приемливи цените)

Успокойте се... можеше да е много по-зле :D
Нема вече ние,вие,вече си от вие и шти жеба дупето пясък
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

От оплаквания няма смисъл,а още по-м,алко и в един форум,където ще го видят хора,които са на твоето дередже.В цивилизованите държави студентите организрират протести.Това е начинът да се постигне нещо,а не с мрънкане из Интернет.На който не му харесва да ходи пеша или да организира хората,за да се променят нещата !!!
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Ами аз съм свикнал доста да ходя пеша, но ако съм в Дървеница примерно, централният корпус на СУ, малко далечко ми идва за ходене пеша особено през зимата. иначе за протестите си прав, но ние трудно се организираме българите така или иначе нали знаеш! :roll:
Изображение
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Da BuzZ написа:
явор написа:Я не се оплаквайте... Имате 1 единствена фирма за градски транспорт и картите за студенти са на съвсем поносими цени.

При нас винаги билетчетата ни ги дигаха по-рано отколкото при вас, нямали сме никога безплатон пътуване за учащи...

При нас картата е 17лв и е само за 1 линия! За 2 и повече не съм чувал някой да си е купувал някога!(явон не са приемливи цените)

Успокойте се... можеше да е много по-зле :D
По-зле отколкото си сега, едва ли ще стане. И във Варна за какъв ... е карта за повече от една линия :lol: :lol: :lol:
И сега от октомври аре да те видиме, че първи ти ше мрънкаш като наебана госпожица.
ти пък сякаш не познаваш явор - на него мама и тати кола ще му купят, да не се блъска детето с автобуси[/quote]
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Da BuzZ, със Stark имате сериозни комплекси. Престанете да се заяждате. Примерът ми си беше доста добър. Доколкото знам в Пловдив имаше нещо като 1лв билетчето, макар да е безплатно за учащи и пенсионери...

Ела да видиш защо ще ти трябва карта за повече от една линия!!!

Аз пък точно няма да мрънкам, защото през живота си не съм си купувал карта, защото ми е било неизгодно. Точно в София е най на кирия с карта и ще се възползвам от тази оферта.

За мен намалението за учащи и пенсионери си е напълно поносимо, пък и като имате в предвид, че една не малка част от пътниците са от тях... все пак не трябва да фалира монополиста! Тези пари все някъде ще се вложат... защо да не се возим само на мерцедеси, минаващи на 5 мин!

П.П. За съжаление и у "наше село" смятат да слагат от перфораторчетата, което според мен е тотална грешка, защото загубите ще са в пъти повече от разходите по заплати за контрольорите! Точно обратното трябва да е!

П.П.П. За някой други искам да кажа нещо много специално. Искам внимателно да видиш колко е бюджета на Общините в София и да го разделиш на населението и. Надвишва в пъти(на глава от населението) този на коя да е Община в страната! (За справка от Топлофикация са източени пари колкото е бюджета на Община Варна) Не разбирате ли, че живеете на гърба на страната. Айде по-леко с това да е безплатно всичко. България не е богата страна!
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Ше замоля някой освен тези, с които спорим по темата София-провинцията, да каже какво толкова откриват другите в написаното от мен, че си позволяват да ме обиждат толкова!!!
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

.

Мнение от Dani »

билетчето в пловдив за автобус е 60 ст, с намалението за ученици 30 ст. маршрутката е 70 ст.
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

Билета във Варна доколкото си спомням беше 60 ст.
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

веднега след като получа студентската си книжа и уверение, отивам да си изкарам карта - 18 лв. за три месеца по една линия - идеално ме устройва, така че няма да се оплаквам... поне не много :roll: 8)
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

Пичове, само не си изкарвайте карта за 72. Просто не знаете по какъв път ходи от Орлов мост до Плиска... :)
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

peterdi написа:Билета във Варна доколкото си спомням беше 60 ст.
Дам... ама такав екстра като безплатно пътуване или преференциални билетчета не е имало (пътувам от 5ти клас). Само картите - 17лв. Да не забравяме и че никога не е имало комплекти с билетчета за по-евтино :D
Ся с това не целя да засегна някой, а да покажа, че в София цените са поносими за учащите :)

А това за Пловдив... явно съм се заблудил, ама бях чул такова нещо (да не би да е било проект или да е било за малко)
Отворете сърцата си ;)
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

,

Мнение от Dani »

ами никога не е било така-иначе може и в бъдеще да стане,но засега цените да поносими.даже са бонбон в сравнение със софия
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Re: ,

Мнение от явор »

дани написа:ами никога не е било така-иначе може и в бъдеще да стане,но засега цените да поносими.даже са бонбон в сравнение със софия
Е да ... 30ст ... ама и 7лв карта хич не звучи зле :D
Бургас, Русе... при вас как е. Ех, Варна си е най-скъпия град и т`ва е (**** набутаното дето е :( )
Отворете сърцата си ;)
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

тъпо направиха,че вдигнаха цените,защото само да отидеш до центъра и куп пари отиват...добре,че студ. карти са по-нормални
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”