лошото при мен е,че може да стане зле,ако се вкопча в тая тръпка
"Тръпка"=?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- ChiLL_PiLL
- Драскач
за мен тръпката отначало е да видя някого в различна светлина,което впоследствие прераства в някакъв по-голям интерес
който интерес ускорява пулса ми в ситуации,в които се засичам с определения човек
тръпката си е началото на нещо,което прави живота ти по-интересен,и освежава възприятието си за всичко около тебе
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
тцъ, няма тръпка. няма бе- и това е положението 
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
тръпка=
- *като си помисля за него да ме свие под лъжичката
*като го видя да ми се разтреперят коленете
*както си говорим за аспирин напр. да си го представя гол
*постоянно да го предизвиквам
Последно промяна от Мила на 27 Сеп 2006, 12:58, променено общо 1 път.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
-
Mrunkalka
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
За мен има тръпка когато се ратрепериш от онези ваши първи преживявания с даденото лице и като си помислиш за него направо да не можеш да кажеш и дума....Пеперуди, бръмбари и гъсеници и тем подобни буболечки са част от преживяването....рядко изпитваш фалшива тръпка...Тръпката си е тръпка, няма промяна 
I have A pussy, So I make The RuLLeZ...
If you wanna be rich, I've got to be a BITCH!
If you wanna be rich, I've got to be a BITCH!
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
днеска изпитах най-невероятната тръпчица на света 
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
още не искам да казвам на всички
после ще стане очевадно 
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
Точно това си мислех, докато четях всички мнения. И не, че обичта е лишена от тръпки, но някак.. различно е. Според мен тръпка също така има в моменти на колебание и несигурност (друго мнение, с което също съм съгласна). Абе тръпка - тръпва ти!dormouse написа:Основната разлика е,че влюбването е кратко и много силно,за разлика от обичта,която е по-слаба,но дълготрайна и понякога вечна.......При влюбването е тръпката и цялата олелия дето сме минавали толкова пъти(подкосяване на краката,топки в стомаха и т.н),а обичта е грижа,уважение и огромна привързаност......
ОМГ,все едно приятеля си слушам, и той се опитваше да ми внуши нещо такова, точно със същите думи, а според мен тва са глупости, какво значение има думата, важно е чувствотоОсновната разлика е,че влюбването е кратко и много силно,за разлика от обичта,която е по-слаба,но дълготрайна и понякога вечна.......При влюбването е тръпката и цялата олелия дето сме минавали толкова пъти(подкосяване на краката,топки в стомаха и т.н),а обичта е грижа,уважение и огромна привързаност......Хората с дълги връзки могат да го усетят като си спомнят как са се чувствали в началото и как сега......А тези,които още не са прекарали дълго с някой-когато стане ще разберете това,което ви го написах........на думи е леко сухо и трудно за възприятие......
дали има значение или не не е важно....просто изтъкнах разликата,защото повечето хора като изпитват такива тръпки обикновенно казват "ах колко го/я обичам",а както прочетохте обичта е друго.....както и да е.......изказах си мнението
.......а и влюбването е като наркотик....става ти хубаво за известно време и после все е дно нищо не е било