Клуб "Дебати"

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от pliu6eno_me4e »

Искам и ааааааааааааааз!
Аватар
janette
В началото бе словото

Мнение от janette »

Може ли и аз 8) :wink: 8) :wink: 8)
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Баси от момчетата във форума само аз ли се бих навил, не че съм хукнал, но все пак се заинтригувах. Както и да е! :roll:
Изображение
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Колкото повече, толкова по-добре :D
Пепита, радвам, се ,че най-после се появи и действащ дебатьор, защото аз напоследък не се занимавам. Ако моята свръзка не проработи ще разчитаме на теб да кажеш кога и къде :D
Само ще си позволя да ви предложа, ако можете щракнете върху следи темата за отговори, за да ви изпраща съобщение на мейл-а, ако някой отговори, защото и аз ще съм без нет в началото в София и ще се поозоря да пращам лични, ако станем прекалено много :)
The Forbidden Lady from the Forbidden floor ;)
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Силвър, не си само ти, с останалите момчета съм се разбрала по-рано и просто не смятат за необходимо да пишат в тази тема, предполагам :)
The Forbidden Lady from the Forbidden floor ;)
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Абе като се замисля не ставам аз за тази работа, нямам никакъв опит и време не знам дали ще имам. Както и да е желая много успех на всички готини хора които се занимават с Дебатите. Все пак това е СУ, нека се изявяват нашите добри кадри! успех още веднъж!
Изображение
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

SILVER ARROW написа:Баси от момчетата във форума само аз ли се бих навил, не че съм хукнал, но все пак се заинтригувах. Както и да е! :roll:
Хех, ми аз не съм казал, че съм вътре, защото се подразбира... :wink: :wink: :wink:
Самото задаване на темата изисква положителен отговор :D

Иначе няма лошо, че са повече момичета :wink: -> умеят де впечатляват съдиите, което е в полза на отбора 8)
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
Анна
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Анна »

Бих искала и аз да дойда, ако може. :)
<person A> "Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge" - Charles Darwin
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
SerenitY^
В началото бе словото

Мнение от SerenitY^ »

Ей точно нещо такова търсех и мн се радвам, че го открих. Имала съм възможност да участвам в подобни дебати и беше мн забавно и зареждащо. Да не ме забравите ей.. искам и аз :D
Аватар
Pepita
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Pepita »

Ама, разбира се!
В момента, в който имам конкретно инфо - ще пиша! За сега мога само да кажа, че се подготвя откриването на клуба и представянето пред първокурсниците!
Както ви казах вече, ще има един нагледен шоу-дебат, на който който пожелае може да дойте, не за да се запише, а просто да види за какво става въпрос и да се забавлява, защото това е основната цел на "Дебати"!
Аватар
izvynzemno
Пишете, о, братя

Мнение от izvynzemno »

на мен ще ми е интересно да присъствам на т.нар. "дебати" и да послушам малко градивен интелектуален сблъсък. може пък по този пасивен начин да придобия някакви знания в ораторското майсторство и,кой знае, да се престраша и аз да участвам. :roll:
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

izvynzemno написа:на мен ще ми е интересно да присъствам на т.нар. "дебати" и да послушам малко градивен интелектуален сблъсък. може пък по този пасивен начин да придобия някакви знания в ораторското майсторство и,кой знае, да се престраша и аз да участвам. :roll:
Mмм, знанията се придобиват по активен начин :wink: (който е и по-забавния в случая) :wink:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
izvynzemno
Пишете, о, братя

Мнение от izvynzemno »

Бе все ще да попия нещичко.... аз съм голяма гъба :roll:
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
Аватар
vassito_val
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vassito_val »

Това звучи супер интересно. Май може да ме броите и мен... 8)
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

я някой да даде малко официално инфо за това, къде се провежда, какви са целите и прочие... ако има някъде в интеренет...
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”