Учителката ми по психология беше казала веднъж, че романтичен човек е този, който в подножието на планината, например, изпитва панически страх
романтика
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
романтика
Имаше тема "романтични ли сте", а какво е романтика? Някакви строги дефиниции..? Има ли неща, които ВСЕКИ приема за романтични..
Учителката ми по психология беше казала веднъж, че романтичен човек е този, който в подножието на планината, например, изпитва панически страх
Кое за вас е романтично..? Романтиката винаги ли включва интимност? ей такива нещица.. пишете :Р (това прозвуча малко като отчаян призив в някоя телевизионна/вестникарска обява..)
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
- fire
- Живее, за да пише
Аз също съм една голяма романтичка, но лошото е че все повече хора около мен възприемат това качество като нещо (едва ли не) срамно. Но за мен това сахора, които много губят от живота. Какво е любовта без романтика, все едно да гледаш морето на снимка.
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Точно тия хора смятат, че романтичното е твърде старо и не-куул. Стават все повече... уви.fire написа:Аз също съм една голяма романтичка, но лошото е че все повече хора около мен възприемат това качество като нещо (едва ли не) срамно. Но за мен това сахора, които много губят от живота. Какво е любовта без романтика, все едно да гледаш морето на снимка.
@ Джон Кофи:
Тъй. А мен ме кефи филма, откъдето ти е името
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
За съжаление е така. Ти си един от малкото момчета, които смятат, че без романтика не може (това е поредното твое хубаво качество), за което много се радвам. А разочарованието, каквото и да е то си остава разочарование и винаги боли дълго след това. За съжаление винаги има и плюсове, и минусиVintersorg написа:Ех, не знам...забелязвам, че на другите момчета им е през...ушите за романтиката!![]()
![]()
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Имам МНОГО, не нещо против циганите.Циндил-Пиндил написа:Ти нещо против сиганите ли имаш, а?Паган написа:Романтика!?
За един романтично може да е с гаджето в колата,
а вън вали ли, вали.
За мен може да е с гаджето да гледаме как някой
безпомощен мангал мре на два метра от мен в бурни
гърчове
Разбираш ли, бих инвестирал във фабрики
за мастило...
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Ако ти го покажат, нищо. Тъкмо ще си натрупал повече опит в романтичността за следващия път, когато усетиш пеперудите в корема. Оттам и по-малко шансове за показване на "онова"mushroomhead написа:Ясно ,че романтиката е важна,НО да се правиш седмици наред на клоун и накрая да ти покажат _!_ ,aйде нЕма нужда...Така ,че аз предпочитам "лебу и да е**"
Аз лично имам чувството,че сега момичата не харесват романтични момчета.Сякаш колкото по не им обръщаш внимание,толкова повече се амбицират да ти привлекат вниманието.А ако прибегнеш до разни словоизлияния или направиш нещо нестандартно вече се губи интригата и един вид излиза,че са ти завъртяли главата и вече не си интересен и предизвикателен.Дали това е частен случай или вторичен ефект от еманципацията не знам,но във всеки случай правото на жените да гласуват си беше грешка 
Ako ne stava sys sila,to stava s nasilie!