Клуб "Дебати"
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
Колкото повече, толкова по-добре
Пепита, радвам, се ,че най-после се появи и действащ дебатьор, защото аз напоследък не се занимавам. Ако моята свръзка не проработи ще разчитаме на теб да кажеш кога и къде
Само ще си позволя да ви предложа, ако можете щракнете върху следи темата за отговори, за да ви изпраща съобщение на мейл-а, ако някой отговори, защото и аз ще съм без нет в началото в София и ще се поозоря да пращам лични, ако станем прекалено много
Пепита, радвам, се ,че най-после се появи и действащ дебатьор, защото аз напоследък не се занимавам. Ако моята свръзка не проработи ще разчитаме на теб да кажеш кога и къде
Само ще си позволя да ви предложа, ако можете щракнете върху следи темата за отговори, за да ви изпраща съобщение на мейл-а, ако някой отговори, защото и аз ще съм без нет в началото в София и ще се поозоря да пращам лични, ако станем прекалено много
The Forbidden Lady from the Forbidden floor 
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Хех, ми аз не съм казал, че съм вътре, защото се подразбира...SILVER ARROW написа:Баси от момчетата във форума само аз ли се бих навил, не че съм хукнал, но все пак се заинтригувах. Както и да е!
Самото задаване на темата изисква положителен отговор
Иначе няма лошо, че са повече момичета
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- Pepita
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ама, разбира се!
В момента, в който имам конкретно инфо - ще пиша! За сега мога само да кажа, че се подготвя откриването на клуба и представянето пред първокурсниците!
Както ви казах вече, ще има един нагледен шоу-дебат, на който който пожелае може да дойте, не за да се запише, а просто да види за какво става въпрос и да се забавлява, защото това е основната цел на "Дебати"!
В момента, в който имам конкретно инфо - ще пиша! За сега мога само да кажа, че се подготвя откриването на клуба и представянето пред първокурсниците!
Както ви казах вече, ще има един нагледен шоу-дебат, на който който пожелае може да дойте, не за да се запише, а просто да види за какво става въпрос и да се забавлява, защото това е основната цел на "Дебати"!
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
на мен ще ми е интересно да присъствам на т.нар. "дебати" и да послушам малко градивен интелектуален сблъсък. може пък по този пасивен начин да придобия някакви знания в ораторското майсторство и,кой знае, да се престраша и аз да участвам. 
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
(Кърт Вонегът)
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Mмм, знанията се придобиват по активен начинizvynzemno написа:на мен ще ми е интересно да присъствам на т.нар. "дебати" и да послушам малко градивен интелектуален сблъсък. може пък по този пасивен начин да придобия някакви знания в ораторското майсторство и,кой знае, да се престраша и аз да участвам.
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
- vassito_val
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- inaccessibility
- Летящите Пръсти