Пантофка!
Ааа, ако този театър е същият, аз ще ходя утре! Сигурно ще е много яко!
А по темата за кантонския и т.н., много ми харесва, жалко, че не можеше да избираме...... Но то има време де, животът е пред нас!
Хехе, добре дошъл!:D
Ти трябва да си второто момче от Студентски. Човек в началото малко изперква като заживее сам, ако има някакви проблеми, казвай, ако можем, ще помагаме.
Хора успявате ли да се подготвите добре в условията на студентските общежития; аз ще съм първи курс кореистика и силно се съмнявам, че, ако остана на общежитие, ще успея да се подготвям
Хехе, за пантофка не бях се сетила, но като се замисля си права, на мен си ми прилича на това, което значи по принцип А учихте ли мей като красив? Той изглежда много култово, като буболечка, ние му викахме "красивата хлебарка"
А! То аз както го пиша- така ми прилича на пантофка. Иначе да, точно си е, артерийки едно друго. A mei на мен ми прилича повече на някакъв зъл воин, който има доспехи и шлем с рогца. Всеки луд с номера си както се казва! Но има нещо бръмбарско, indeed...
Да си призная и аз се затруднявам, това young не мога да го схвана. Иначе мисля че разбирам общия смисъл (освен ако young не го променя напълно и не се получава нещо като "гледай си работата, заек!")...
Ами аз като го чух за пръв път и аз се шашнах, че и беше на живо, от китаец, нормално е. То ако знаете всичко от първи курс, какво ще правите четири години