Спортни танци
Модератори: ники, Methuselah
Много ми се искаше да запиша спортни танци,но до сега все не ми се отдаваше възможност.Затова реших да ги запиша в университета,но малко не разбрах какви танци точно ще се учат и дали изобщо има смисъл...Както и да е..Първо ще си потърся партньор,а ако не намеря ще трябва вече да проверя какви точно са танците и дали наистина няма проблем ако съм сама...
Жалко ще е обаче ако се учат само основни стъпки и като цяло е пародия..Ще видим какво ще стане де..Ако все пак има някое момче високо около 185см,търсещо партньорка-да се обади:)
Жалко ще е обаче ако се учат само основни стъпки и като цяло е пародия..Ще видим какво ще стане де..Ако все пак има някое момче високо около 185см,търсещо партньорка-да се обади:)
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
- suny_smile
- В началото бе словото
За спортните танци
И аз сериозно обмислям въпроса със спортните танци. Проблема е , че досега изобщо не съм се занимавала с никакви танци и това ме притеснява.
Ах, как е хубаво да станеш рано, да откъснеш клонка от дърво,да тръгнеш под едно небе засмяно и просто да не знаеш за какво
Re: За спортните танци
Няма какво да те притесняваsuny_smile написа:И аз сериозно обмислям въпроса със спортните танци. Проблема е , че досега изобщо не съм се занимавала с никакви танци и това ме притеснява.
съвременни танци???
Здравейте хора, имаме едно въпросче
Ние сме две момчета, които искат да се запишат на съвременни танци, досега не сме тренирали и нямаме партньорки (това проблем ли е?).Нямаме никаква ориентация за места, където можем да тренираме, ....помагайтеееееее 
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка: