Има ли любители във форума, за да знам да качвам ли инфо, като разбера за следващото шоу на Албена и Максим? Първи курс(другите предполагам вече са пробвали, ако се имали интерес), ако ви се карат кънки на лед, питайте кака си Син(така се чете на бг ника ми), тя едва кара, но може да ви каже къде да отидете, какво да си носите и дали да се заредите предварително с любов към мантинелата, тази вечна спасителка на пъзливите, които искат да се научат да карат без да паднат нито веднъж
Фигурно пързаляне
Модератори: ники, Methuselah
Фигурно пързаляне
Здравейте!
Има ли любители във форума, за да знам да качвам ли инфо, като разбера за следващото шоу на Албена и Максим? Първи курс(другите предполагам вече са пробвали, ако се имали интерес), ако ви се карат кънки на лед, питайте кака си Син(така се чете на бг ника ми), тя едва кара, но може да ви каже къде да отидете, какво да си носите и дали да се заредите предварително с любов към мантинелата, тази вечна спасителка на пъзливите, които искат да се научат да карат без да паднат нито веднъж
Последно промяна от Xin на 23 Сеп 2006, 19:33, променено общо 1 път.
The Forbidden Lady from the Forbidden floor 
Седрик, хвърли едно оченце тук http://skatebg.hit.bg/ С една приятелка го правихме, не е обновяван може би от година, все няма време. Ако искаш ще ти дам още линкове.
А за пързалката, ще се разберем
А за пързалката, ще се разберем
При мен се отваря нормално. Виж http://www.kunki.bg ili kunki.org, не помня точно как беше. Той е повече за хокей по принцип.