Градски транспорт - ?!?
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Чакайте. Това е цената струва ми се за всички линии. За 1 или 2 линии излиза доста по-евтино. Трябва всеки сам да прецени колко ще се вози и дали му е нужна карта за всички линии.
Друго- можете да спестите пари, да избегнете задръстванията, да отслабнете (ако имате нужда) и да се накефите, докато пътувате, като си купите колело, но знайте, че в София алеите за велосипеди ги е хванала липсата. Все пак тук не е Германия
Колкото до колата, ако сте няколко човека, не е толкова скъпо, но пък трябва да вървите задължително в комплект, а и паркирането ще ви е малце трудничко, ако сте в Ректората.
п.п. Метро немаме! 1 линия с 5 спирки не я броя за метро.
Ае. Дано съм ви бил полезен.
Друго- можете да спестите пари, да избегнете задръстванията, да отслабнете (ако имате нужда) и да се накефите, докато пътувате, като си купите колело, но знайте, че в София алеите за велосипеди ги е хванала липсата. Все пак тук не е Германия
Колкото до колата, ако сте няколко човека, не е толкова скъпо, но пък трябва да вървите задължително в комплект, а и паркирането ще ви е малце трудничко, ако сте в Ректората.
п.п. Метро немаме! 1 линия с 5 спирки не я броя за метро.
Ае. Дано съм ви бил полезен.
- явор
- Летописец Виртуоз
Я не се оплаквайте... Имате 1 единствена фирма за градски транспорт и картите за студенти са на съвсем поносими цени.
При нас винаги билетчетата ни ги дигаха по-рано отколкото при вас, нямали сме никога безплатон пътуване за учащи...
При нас картата е 17лв и е само за 1 линия! За 2 и повече не съм чувал някой да си е купувал някога!(явон не са приемливи цените)
Успокойте се... можеше да е много по-зле
При нас винаги билетчетата ни ги дигаха по-рано отколкото при вас, нямали сме никога безплатон пътуване за учащи...
При нас картата е 17лв и е само за 1 линия! За 2 и повече не съм чувал някой да си е купувал някога!(явон не са приемливи цените)
Успокойте се... можеше да е много по-зле
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си