блок 42Б

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

.

Мнение от Dani »

има,има. лятото бях основно на какаово фрапенце :D
user157
В началото бе словото

Мнение от user157 »

Относно чая става, ама обикновено се употребява от мен при настинки...и то с точно определени пропорции на лимон, мед, захар, вода и пакетчета. А и да не говориме, че пакетчетата нямат ама нищо общо с набраните билки от гората и ръчно обработени. Що се отнася до кафето...не пия. Така, че най-добрата топла напитка за мен си е какао с мляко (за зимно време)...лятото нямам потребност от нищо топло :wink:
Аватар
Juliana
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Juliana »

Захаринка, и аз съм на 7-мия етаж :) стая 7г...абе като чуеш неконтролируем, почти плашещ смях- там сме :)
Imagination. Realism. ENERGY. Freedom.
Аватар
loony
В началото бе словото

Мнение от loony »

Оп, здравейте и от мен:) Аз съм в 801, японистика. Явно доста от нашия факултет са в 42Б, и от ФМИ май има доста.
Браво на човека с идеята за чая. Чудно колко любители има тази полезна напитчица:)) Btw Night_Wolf, издай pls точно какви са пропорциите за чая с мляко
Аватар
Night_Wolf
В началото бе словото

Мнение от Night_Wolf »

Оп, здравейте и от мен:) Аз съм в 801, японистика. Явно доста от нашия факултет са в 42Б, и от ФМИ май има доста.
Браво на човека с идеята за чая. Чудно колко любители има тази полезна напитчица:)) Btw Night_Wolf, издай pls точно какви са пропорциите за чая с мляко
Не мога да ги издам със съобщение тук, защото просто не върви да се обяснява, пък и пропорция ми звучи твърде математическо-ФКНФ съм все пак. :lol: Мога да покажа нагледно, но ще ми трябва 1.чай 2. кондензирано мляко Dutch Lady. 8) И аз се радвам,че има толкова фенове на чая из блока. Направо нереално ми се вижда. Как е да си на последния етаж?
"Hope
Sees the invisible
Achieves the impossible
If you look up
There are no limits… " You create-Lacuna Coil
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

,

Мнение от Dani »

хм,аз съм на 5 етаж,но съм в ниската част и също се пада,че съм на последния :wink:
Аватар
zaharinka
От дъжд на вятър

Мнение от zaharinka »

Juliana написа:Захаринка, и аз съм на 7-мия етаж :) стая 7г...абе като чуеш неконтролируем, почти плашещ смях- там сме :)
аз съм в другия край на коридора, споко :lol: :lol:
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!
Аватар
The Puppeteer
В началото бе словото

Мнение от The Puppeteer »

Night_Wolf написа:
Не мога да ги издам със съобщение тук, защото просто не върви да се обяснява, пък и пропорция ми звучи твърде математическо-ФКНФ съм все пак. :lol: Мога да покажа нагледно, но ще ми трябва 1.чай 2. кондензирано мляко Dutch Lady. 8) И аз се радвам,че има толкова фенове на чая из блока. Направо нереално ми се вижда. Как е да си на последния етаж?
Мисля, че няма да ни е излишно едно интензивно курсче по приготвяне на чай с мляко ... само се съмнявам, че Night_Wolf ще се навие да дегустира :roll:
Of all the things I've lost, I miss my mind the most.
Аватар
Night_Wolf
В началото бе словото

Мнение от Night_Wolf »

Мисля, че няма да ни е излишно едно интензивно курсче по приготвяне на чай с мляко ... само се съмнявам, че Night_Wolf ще се навие да дегустира :roll:
Що бе, може и да се навия. :lol: Щом е в името на науката. :wink: Но чаят и млякото трябва да са от вас.
"Hope
Sees the invisible
Achieves the impossible
If you look up
Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

М да се разпишем и от долните етажи. Първи курс Скандинавистика стая 211 :) събираме се групата в 42 Б ...
стрийм
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

JackInTheBox написа:М да се разпишем и от долните етажи. Първи курс Скандинавистика стая 211 :) събираме се групата в 42 Б ...
ей ти значи много близо до моята стая, аз съм в 209
Аватар
cveti
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от cveti »

ей хора бравос за идеята - подкрепям с две ръце!аз май чак в събота ще идвам :( дано остане чай и за мен - Night Wolf на теб разчитам ;) ти си знаеш ;)
U think u know, but u have no idea..
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Аплауз за "човека с чая" ---- Vintersorg :D :D

Дам, неделята сме там всички! Ще ви доведа и едно сладко пухесто мъничко пиарче зайче :oops:
Аватар
Night_Wolf
В началото бе словото

Мнение от Night_Wolf »

Кога в неделя,че аз тогава пристигам в София? Кажете,че да знам кой влак да ловя. :) Иначе и аз мога да довлека три заека с мен от 41А, обаче. Те са психология, международни отношения и туризъм. Външни хора приемате ли? За психологията е сигурно,че би дошла, защото е сестра ми, за другите не знам.
"Hope
Sees the invisible
Achieves the impossible
If you look up
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Взимай бе! :)

То и аз пътувам в неделя, така че ще е грехота да се измисли некфа ранна среща. Следобед - 4-5-6...Ще го решим и ще направим специална тема! :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”