"Илинден" на Талев си я намерих в Ахтопол за 2 лева- 700 страници тухла в страхотно състояние!
Писмен изпит по журналистика (юли 2005)
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- elfer
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ми незнам аз обожавам книгите ми да са новички и много си ги пазя! По принцип не съм вещоманка, но за книгите ми убивам чевек, като знам как съм си събирала паричките и т н В 7ми клас четях една жълта поледичка - "Вечните детски романи" и я радавах наляво-надясно и половината ми колекция сега липсва! Проклета да съм!!! Така, че нова книга на никого не давам! Свиди ми се, признавам си го! Даже днес една приятелка ми се обади и ме помоли да и дам някоя от книгите на Труд - да не съм луда, аз още не съм ги чула! Съжалявам, ако изглуждам като фанатичка, но що се отнася за книги съм си такава!
Огледай се наоколо, нима природата не е истинска богиня ?!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- elfer
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ммм, дам и аз я имам номер 8 в поредицата, ако не се лъжа! Даже и сега си купувам по някоя от тези книжки и майка ми мрънка, щото били за "лапетии", но какво да и разправям, че 1во аз се чевстав още дете, и второ че няма ограничение на публиката, но нз, майчински работи, поне не е както преди - "стига си си давала парите за списания, вестници и книги, ми си купи една дрешка" и още бля-бля ... 
Огледай се наоколо, нима природата не е истинска богиня ?!
- fire
- Живее, за да пише
Ох, вече толкова често влизам в тези "Персонални данни", че си научих ЕГН-то наизуст. Насън да ме бутнете ще ви го рецитирам цяла нощ без да се замисля
Но, колкото и да проверявам, все още НЯМА резултати
Но, колкото и да проверявам, все още НЯМА резултати
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- fire
- Живее, за да пише
И аз моето го зная отдавна, но преди ми се е случвало да се замисля. А сега даже нямам време да се замисля - веднага започвам да рецитирам. И за какво ли?! Преди 2 секунди отново направих проверка и НИЩО! Нима на никого не му е жал за нашите бедни душички? 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- SepulTeraHead
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
-
EnVy_SbH_crew
- В началото бе словото
Hei zdraveite mnogo iskam da prod1lja s jurnalistika,no neznam dali 6te se spravq na ustniq izpit...
Super mnogo se pritesnqvam i iz4ervqvam...
Nqkoi moje li da mi kaje kakvo po to4no vklu4va tozi izpit...6te vi b1da mnogo blagodarna
[/b]
Крематори: Пиши на кирилица!!! При следващ пост на латиница направо ще го изтрия.
Не си постнала въпроса в правилния раздел, този е архив. Погледни по-горе има друг раздел КСК.
Крематори: Пиши на кирилица!!! При следващ пост на латиница направо ще го изтрия.
Не си постнала въпроса в правилния раздел, този е архив. Погледни по-горе има друг раздел КСК.