аз мразя разкаяния
Как приемате разкаянията...
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
Как приемате разкаянията...
...когато половинката ви или този/тази , в когото/която сте влюбен/а е сгафил/а нещо и се почнат тирадите с обяснения?
аз мразя разкаяния
мразяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
аз мразя разкаяния
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
Аз под "разкаяние" разбирам някой да седне и да почне да ми хленчи. НЕ ПОНАСЯМ хленчещи мъже, а и не си харесвам такива.
А иначе, когато човекът до мен съвсем нормално ми се извини(в смисъл, без елемент на самосъжаление и хленчене), и ако продължавам да имам чувства към него, ще му простя и ще зачеркна "греховете" му-никак не съм злопаметна.Това, че си е признал, е достатъчно,за да ми докаже,че знача нещо за него.
А иначе, когато човекът до мен съвсем нормално ми се извини(в смисъл, без елемент на самосъжаление и хленчене), и ако продължавам да имам чувства към него, ще му простя и ще зачеркна "греховете" му-никак не съм злопаметна.Това, че си е признал, е достатъчно,за да ми докаже,че знача нещо за него.
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
(Кърт Вонегът)
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
exactlyCrematory написа:Не обичам разкаяния. "Извинявай" стига...Аз ще си преценя дали заслужава да бъде извинен.
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
и аз мразя след дъжда качулка...
иначе - ако достатъчно държа на човека, изобщо няма да е нужно да ми обяснява, за да го разбера. а ако просто ми е прелял чашата , и нон-стоп да ми реве , няма да ми задреме. като се замисля на мен досега не ми се случвало да се разкайвам на някой и да му се обяснявам
а , всъщност само веднъж преди 5 години 
иначе - ако достатъчно държа на човека, изобщо няма да е нужно да ми обяснява, за да го разбера. а ако просто ми е прелял чашата , и нон-стоп да ми реве , няма да ми задреме. като се замисля на мен досега не ми се случвало да се разкайвам на някой и да му се обяснявам
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
и аз подкрепям това становище!Vintersorg написа:ами дааааа! и аз съм на тоя принцип! Бравос!^PrincessA^ написа:Аз пък понякога предпочитам да ми бъде обяснено- мотивите на човека може да са наистина сериозни и да си заслужава да бъде извинен, но да не се виждат от пръв поглед.![]()
просто няма как да мине номера, ако не ми се обясни ЗАЩО... едно "извинявай" не ме устройва...
но разбира се, няма нужда подчертавам, всичко зависи от конкретния случай и провинението
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
Мда и да се разкайваш ида се тръшкаш и да ревеш и да се обясняваш, има някои грехове които не заслужават прошка!inaccessibility написа:и аз подкрепям това становище!Vintersorg написа:ами дааааа! и аз съм на тоя принцип! Бравос!^PrincessA^ написа:Аз пък понякога предпочитам да ми бъде обяснено- мотивите на човека може да са наистина сериозни и да си заслужава да бъде извинен, но да не се виждат от пръв поглед.![]()
просто няма как да мине номера, ако не ми се обясни ЗАЩО... едно "извинявай" не ме устройва...
но разбира се, няма нужда подчертавам, всичко зависи от конкретния случай и провинението

-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: