Стипендия - спортът влиза ли в изчисленията?

Архив на теми от раздел "Студенти"
Аватар
Schatz
В началото бе словото
Обратна връзка:

Стипендия - спортът влиза ли в изчисленията?

Мнение от Schatz »

Сега ще бъда втори курс и имам един въпрос- при бала за стипендия влиза ли и спорта? Втори семестър на първи курс взимах стипендия, но тогава още нямахме оценки по спорт. И питах доста хора- едните казват, че влиза, а другите, че влиза само при бала за класиране за общежитие. Направих и плах опит да попитам в канцеларията :( Разбрах единствено, че когато му дойде времето ще има залепени бележки! И всяка свободна минута трябва всички нови съобщение да гледам, а не само да питам!!! Ама и аз какво си позволявам..ааааа....
И сега сериозно, ако някой знае със сигурност ще му бъда благодарна, ако ми каже:)
Аватар
Elly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Elly »

ami dokolkoto razbrah ot postowete tuk (zashtoto sym nowa), ocenkata wliza za stipendiqta..... no mai trqbwa dimo da potwyrdi
:lol:
A 40oz To Freedom is the only chance I have to feel good even though I feel bad...
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

И аз мисля, че влиза оценката - иначе за какво ни я пишат :D

Документите се подават през октомври май - обикновено обявата е на касата, там откъм входа при 280
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Зачудих се нещо бтв,
как се е решило стипендията да е 50лв? Знам че има определени рамки от 50 до 90лв. Но защо не е например 70 или 80? :?:
ignorabimus

Мнение от ignorabimus »

Ocenkata ot sporta ne vliza nito v bala za obshtejitieto, oshte pyk po malko pri tozi za stipendiq. Za syjalenie :? Mislq 4e e taka, zashtoto ima fakulteti, kato FKNF naprimer, pri koito sporta ne e zadyljitelen. Pone minalata godina beshe taka...Kazaha 4e uj ot tazi shte se borqt sporta da e zadyljitelen za vseki fakultet...no dali... :roll:
Аватар
Elly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Elly »

hmm....... ami towa che ne e zadyljitelen za nqkoi ne znachi sys sigurnost che za tezi, za koito e, ocenkata ne wliza w bala......... ? pone az taka si mislq..
:roll:
A 40oz To Freedom is the only chance I have to feel good even though I feel bad...
Аватар
stone
Драскач

Мнение от stone »

За стипендия влизат всички оценки, които си получил последните 2 семестъра, независимо дали спортът ти е задължителен или избираем, а ако ти е факултативен - не знам...
А защо има стипендии от 50 и 90 лв?-тези от 50 са за отличници, от тези от 90 - са социални(за инвалиди, сираци и т.н.) и се получават целогодишно.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”