До хората които са ходили във СИСКО акадеията !

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

pantera22
В началото бе словото

До хората които са ходили във СИСКО акадеията !

Мнение от pantera22 »

искам да попитам задължително ли трябв ада се знае англииски.
Учителите на англииски ли преподават или учебниците са на англииски :roll:
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

аз СИСКО-то го писах като изборна дисциплина във ФМИ (демек съм взел 1-ви семестър), лекции на живо няма, материала е на английски в Интернет - правят ти акаунт на техния сайт. има 2-3 практически упражнения, те са си на български, даже едното ми го води Димо (админа). но това е към ФМИ, не знам като цяло дали преподават на английски на упражнения другаде.

лекциите обаче са си на много сериозен английски, 100% ще ти трябва речник - поне за техническите термини - а пък някои изречения как са конструирани, по 5 пъти съм ги чел за да загрея за какво става дума.. а смея да твърдя че владея езика сравнително добре, особено писмено.
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
OmeRga
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от OmeRga »

В Арената или Датата, не помня, имаше няколко лекции от Сиско. Свали си ги, за да видиш дали езикът става з теб:)
Изображение
Изображение
annieee
В началото бе словото

Мнение от annieee »

ам, и аз съм ходила на Cisco... лекциите са си на английски независимо от това, къде караш курса... пък на всяка глава държиш тест и така... аз английски горе долу знам... обаче си е трудно! чете се бавно, в теста можеш да се объркаш и така...
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”