ФЖМК (преименувана от Журналистика)

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Аватар
newone
В началото бе словото

Мнение от newone »

Хиляди благодарности за изчерпателните отговори на Vintersorg и Търговецът на кристал...Доста ме ориентирахте в обстановката :)...А дано все такива отзивчиви хора да срещам като вас, въпреки че днес, като ходих до факултета да си извадя уверение, бая недружелюбни колеги срещнах....Да се надяване скапаното време да е виновно ( а и дългата опашка пред Ичева )... :?
Иначе аз прегръщам идеята за задружно събиране на колегите около дена маса и за дълъг запой. :)..Е сега не съм алкохоличка, но като ще се учи- ще се учи, като се пие- ще се пие. В крайна сметка в такава неформална обстановка се завързват доста интересни контакти ;)...а и съм чувала хиляди положителни мнения за т.нар. "СТУДЕНТСКИ ЖИВОТ"...Вие, които сте го преживели или в момента го живеете, как ви се струва? Какво да очакваме? ;)
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

ДЕТ МЕТЪЛ, ФАФЛИ И ТУПАНИЦИ!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

hristina_vh написа:
Търговецът на кристал написа:Ако влезе някой от СтЗ, да знае, че иде реч за Аязмото, Алековия кът ;)).[/b][/size]
Аз съм от Стара Загора :)
Я, брех, ново 20 :) Значи знаеш за какво говоря. Сега кажи и ГПЧЕ "РР"и... :lol: Знаех си аз, че читави хора излизат от Стара Загора (държа да се забележи римата)!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
plami6666
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от plami6666 »

Търговецът на кристал написа:
hristina_vh написа:
Търговецът на кристал написа:Ако влезе някой от СтЗ, да знае, че иде реч за Аязмото, Алековия кът ;)).[/b][/size]
Аз съм от Стара Загора :)
Я, брех, ново 20 :) Значи знаеш за какво говоря. Сега кажи и ГПЧЕ "РР"и... :lol: Знаех си аз, че читави хора излизат от Стара Загора (държа да се забележи римата)!
"Ромен Ролан", Аязмото... кажи-речи и аз съм от Стара Загора :lol: Хубав град, страхотни хора 8)
blq blq blq dryn dryn dryn...
http://plami-plamster.blogspot.com
Аватар
hristina_vh
От дъжд на вятър

Мнение от hristina_vh »

Не съм от Ромен Ролан, а от Максим Горки :wink: :) :)
Живей на ръба, но недей да падаш :)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Бе, все тая... Една сграда деляхме доста време...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
hristina_vh
От дъжд на вятър

Мнение от hristina_vh »

Търговецът на кристал написа:Бе, все тая... Една сграда деляхме доста време...
Значи си от Стара Загора :shock:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Стига бе, колко време ти трябваше да загрееш след постовете ми за Аязмото, Алековия кът и РР... и за това, че хубави хора СМЕ излезли от СтЗ. Моля ти се, не разваляй репутацията ни, а ма ха! :lol:
От Стара Загора съм, разбира се, но съм няколко годинки преди теб. Май не познавам никого от Руската в момента :( Стефка трябва да е завършила миналата година... Ъъъъ... Леле, не се сещам за никого, все на ГПЧЕ ме избива. Но виж, за учители се сещам - по литература - Юлия Райкова (тя дойде в РР после и 1 година само дето нямаше жертви покрай нашите конфликти, но е факт, че е страхотен човек и че ме научи да правя компромиси), Катя Шунанова (която е майка на един от най-добрите ми приятели, с който сме си заедно от първи клас. Почнахме заедно в 1ви клас, седяхме на един чин, после от 8ми пак бяхме в един клас, беше ми кавалер на бала (единият от двамата :wink: ), и не стига това, ами сега аз уча във ФЖМК, а той - познайте - във Фармацията. За тези, които не знаят, това е сградата, долепена за ФЖМК :)) Умиране има, оттърване няма... :D
В края на ноември
Аватар
hristina_vh
От дъжд на вятър

Мнение от hristina_vh »

Ами наистина не знаех, че си съгражданка, но много се радвам. То май в ФЖМК сме много хора от Стара Загора. Няма лошо де... :) :) :)
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

Vintersorg написа:ДЕТ МЕТЪЛ, ФАФЛИ И ТУПАНИЦИ!
:lol: :lol:
1.държа да зная кои са "студентските" фафли
и 2. :shock: кви са тия тупаници,бре студенти,дайте го повече на любоф :lol:
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Ам..това беше експресивен майтап...
Историята е такава - веднъж в 42 Б всичката сган метъли си бяха направили чалга купон - да, сериозно, всички ония дългокоси жалкочудовищни чернооблечени и дивогледащи човеци дето уж само жици слушат, се събраха и се кефеха на чалгийка и на комерсиални песнички тип Радио Сити....На сутринта блока осъмна с надписи по стените "Дет метъл, фафли и тупаници!"

Иначе студентските вафли не знам...може би Лачита щото са големи и евтини... :D :D :D
В стола дават некфи гадни...Но в стола на НСА..малиииии...да настръхнеш като скубана кокошка в гюм!:) Яко!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Vintersorg написа:да настръхнеш като скубана кокошка в гюм!
Ей зат'ва те обичам, Жоро... (Пимче, не чети)

Впрочем, офтопик - нали ти беше рисувал една дългокоса девойка на някакви скали и обясняваше, че била норвежка. Оказа се финландска, това е тяхната Мейдан, нещо като нашата Райна Княгиня и френската Жана Д'Арк. Дори професорът имаше и картичка с Райна Княгиня, която поразително приличаше на въпросната картина, дори той отбеляза подозрителната прилика ;)
В края на ноември
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

Vintersorg написа:Ам..това беше експресивен майтап...
Историята е такава - веднъж в 42 Б всичката сган метъли си бяха направили чалга купон - да, сериозно, всички ония дългокоси жалкочудовищни чернооблечени и дивогледащи човеци дето уж само жици слушат, се събраха и се кефеха на чалгийка и на комерсиални песнички тип Радио Сити....На сутринта блока осъмна с надписи по стените "Дет метъл, фафли и тупаници!"
:shock: :shock: :shock: тия момчета са били пиянки :lol: :lol: е кажи ми след тоя случай как да вярвам,че "пънко нема умре!"?? :shock: :lol:
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Vintersorg написа:Ели, ако можеш ми намери линкче на таз девойка да я видя ако я имат по сайтовете някъде...Щото аз я прерисувах от обложката на норвежка група...Ни знам!

Чил пил, ами...той нема'умре! Хората явно бяха решили да разтушат малко...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

http://virtual.finland.fi/finfo/images/maiden2.jpg

Може да не е била тя, точно тази прерисувка, както мило си я кръстил, не ми се отваря в откровенията в момента, но ми беше страшно позната, просто няма откъде другаде да е.
А ако случайно не е тя, значи мога да кажа на професора и за още един подобен символ (понеже финландците претендират, че финландската Maiden си е оригинал ;)).
В края на ноември
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”