Иначе аз прегръщам идеята за задружно събиране на колегите около дена маса и за дълъг запой.
ФЖМК (преименувана от Журналистика)
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Хиляди благодарности за изчерпателните отговори на Vintersorg и Търговецът на кристал...Доста ме ориентирахте в обстановката
...А дано все такива отзивчиви хора да срещам като вас, въпреки че днес, като ходих до факултета да си извадя уверение, бая недружелюбни колеги срещнах....Да се надяване скапаното време да е виновно ( а и дългата опашка пред Ичева )...
Иначе аз прегръщам идеята за задружно събиране на колегите около дена маса и за дълъг запой.
..Е сега не съм алкохоличка, но като ще се учи- ще се учи, като се пие- ще се пие. В крайна сметка в такава неформална обстановка се завързват доста интересни контакти
...а и съм чувала хиляди положителни мнения за т.нар. "СТУДЕНТСКИ ЖИВОТ"...Вие, които сте го преживели или в момента го живеете, как ви се струва? Какво да очакваме? 
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Я, брех, ново 20hristina_vh написа:Аз съм от Стара ЗагораТърговецът на кристал написа:Ако влезе някой от СтЗ, да знае, че иде реч за Аязмото, Алековия кът).[/b][/size]
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- plami6666
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
"Ромен Ролан", Аязмото... кажи-речи и аз съм от Стара ЗагораТърговецът на кристал написа:Я, брех, ново 20hristina_vh написа:Аз съм от Стара ЗагораТърговецът на кристал написа:Ако влезе някой от СтЗ, да знае, че иде реч за Аязмото, Алековия кът).[/b][/size]
Значи знаеш за какво говоря. Сега кажи и ГПЧЕ "РР"и...
Знаех си аз, че читави хора излизат от Стара Загора (държа да се забележи римата)!
blq blq blq dryn dryn dryn...
http://plami-plamster.blogspot.com
http://plami-plamster.blogspot.com
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Бе, все тая... Една сграда деляхме доста време...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Стига бе, колко време ти трябваше да загрееш след постовете ми за Аязмото, Алековия кът и РР... и за това, че хубави хора СМЕ излезли от СтЗ. Моля ти се, не разваляй репутацията ни, а ма ха!
От Стара Загора съм, разбира се, но съм няколко годинки преди теб. Май не познавам никого от Руската в момента
Стефка трябва да е завършила миналата година... Ъъъъ... Леле, не се сещам за никого, все на ГПЧЕ ме избива. Но виж, за учители се сещам - по литература - Юлия Райкова (тя дойде в РР после и 1 година само дето нямаше жертви покрай нашите конфликти, но е факт, че е страхотен човек и че ме научи да правя компромиси), Катя Шунанова (която е майка на един от най-добрите ми приятели, с който сме си заедно от първи клас. Почнахме заедно в 1ви клас, седяхме на един чин, после от 8ми пак бяхме в един клас, беше ми кавалер на бала (единият от двамата
), и не стига това, ами сега аз уча във ФЖМК, а той - познайте - във Фармацията. За тези, които не знаят, това е сградата, долепена за ФЖМК
) Умиране има, оттърване няма... 
От Стара Загора съм, разбира се, но съм няколко годинки преди теб. Май не познавам никого от Руската в момента
В края на ноември
В края на ноември
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
- ChiLL_PiLL
- Драскач
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ам..това беше експресивен майтап...
Историята е такава - веднъж в 42 Б всичката сган метъли си бяха направили чалга купон - да, сериозно, всички ония дългокоси жалкочудовищни чернооблечени и дивогледащи човеци дето уж само жици слушат, се събраха и се кефеха на чалгийка и на комерсиални песнички тип Радио Сити....На сутринта блока осъмна с надписи по стените "Дет метъл, фафли и тупаници!"
Иначе студентските вафли не знам...може би Лачита щото са големи и евтини...
В стола дават некфи гадни...Но в стола на НСА..малиииии...да настръхнеш като скубана кокошка в гюм!:) Яко!
Историята е такава - веднъж в 42 Б всичката сган метъли си бяха направили чалга купон - да, сериозно, всички ония дългокоси жалкочудовищни чернооблечени и дивогледащи човеци дето уж само жици слушат, се събраха и се кефеха на чалгийка и на комерсиални песнички тип Радио Сити....На сутринта блока осъмна с надписи по стените "Дет метъл, фафли и тупаници!"
Иначе студентските вафли не знам...може би Лачита щото са големи и евтини...
В стола дават некфи гадни...Но в стола на НСА..малиииии...да настръхнеш като скубана кокошка в гюм!:) Яко!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ей зат'ва те обичам, Жоро... (Пимче, не чети)Vintersorg написа:да настръхнеш като скубана кокошка в гюм!
Впрочем, офтопик - нали ти беше рисувал една дългокоса девойка на някакви скали и обясняваше, че била норвежка. Оказа се финландска, това е тяхната Мейдан, нещо като нашата Райна Княгиня и френската Жана Д'Арк. Дори професорът имаше и картичка с Райна Княгиня, която поразително приличаше на въпросната картина, дори той отбеляза подозрителната прилика
В края на ноември
В края на ноември
- ChiLL_PiLL
- Драскач
Vintersorg написа:Ам..това беше експресивен майтап...
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
http://virtual.finland.fi/finfo/images/maiden2.jpg
Може да не е била тя, точно тази прерисувка, както мило си я кръстил, не ми се отваря в откровенията в момента, но ми беше страшно позната, просто няма откъде другаде да е.
А ако случайно не е тя, значи мога да кажа на професора и за още един подобен символ (понеже финландците претендират, че финландската Maiden си е оригинал
).
Може да не е била тя, точно тази прерисувка, както мило си я кръстил, не ми се отваря в откровенията в момента, но ми беше страшно позната, просто няма откъде другаде да е.
А ако случайно не е тя, значи мога да кажа на професора и за още един подобен символ (понеже финландците претендират, че финландската Maiden си е оригинал
В края на ноември
В края на ноември