европеистика
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
Заек
Ama ti purvi kurs kakva specialnost si? Nqma kak da si Evropeistika, za6toto ina4e 6te6e da znae6, 4e izpitite sa po Istoriq na Evr. ideq(usten), MO(usten), IO (usten, kazus) i Sociologiq (analiz, Gospod da ni e na pomo6t). Ako tepurva 6te kandidatstva6- uspeh, stiskam palci 
I'd rather sink than swim If I can't go on water
-
Gerganitza
а за магистратура " Европ. изследвания" ?
Здравей!
Аз пък съм бакалавър по МИО и ми е любопитно да понауча нещичко за магистратура в СУ- " Европ. изследвания". Понеже е нова специалност, имаш ли някакви впечатления от познати хора дали си струва парите и времето? Защото пък иначе е модерна специалност и актуална. Може би предметите са същите като твоите в спец. Европеистика- бакалавър
?
Ще се радвам да получа инфо " от извора", все пак СУ е по-различно от УНСС (
надявам се)
Аз пък съм бакалавър по МИО и ми е любопитно да понауча нещичко за магистратура в СУ- " Европ. изследвания". Понеже е нова специалност, имаш ли някакви впечатления от познати хора дали си струва парите и времето? Защото пък иначе е модерна специалност и актуална. Може би предметите са същите като твоите в спец. Европеистика- бакалавър
Ще се радвам да получа инфо " от извора", все пак СУ е по-различно от УНСС (
здравейте
мисля, че тук е мястото за малко рекламка
в UniBG е регистриран канал #evropeistika , като посетителите му засега са само колеги от 2-ри курс . Ще се радваме да видим и вас там .
Regards!
Regards!
"Когато раните са смъртоносни... всяка помощ е излишна"
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- brivasot
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Здравейте колеги европеисти!
На eloise и bijou им пуснах по едно лично съобщение. Надявам се да се свържем и даже да се видим преди началото на годината. Мноооооого ще се радвам.
здравейте
аз съм Дени, 4 курс европеистика, ще се радвам да се запозная с всички колеги.специалността е много интересна,гарантирам ви, аз и много от колегите ми са доволни.повечето преподаватели, с които ще се запознаете са просто страхотни,ще се убедите сами . късмет и успех на всички 
- TheElemental
- В началото бе словото
Resurrection:D
Първи курс - Европеистика ме чака след има-няма две седмици.
Някой ако има желание да сподели преки/косвени впечатления от първия семестър по специалността?
Дали ще се намира свободно време за работа, често ли са заниманията, как е ученето по втори език (в моя случай - немски) и т.н.
Ще е от полза на нуубс като мен:)
Първи курс - Европеистика ме чака след има-няма две седмици.
Някой ако има желание да сподели преки/косвени впечатления от първия семестър по специалността?
Дали ще се намира свободно време за работа, често ли са заниманията, как е ученето по втори език (в моя случай - немски) и т.н.
Ще е от полза на нуубс като мен:)

- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
Честито на всички новоприети!
Аз не съм европеистика обаче това си ми е една от слабостите.
И главно заради нея кандидатствах с история
Ще се радвам да споделите впечатленията си след започването на учебната година, защото имам намерение да запиша такава магистратура
Хайде и не забравяйте колегите от МО.

Аз не съм европеистика обаче това си ми е една от слабостите.
Ще се радвам да споделите впечатленията си след започването на учебната година, защото имам намерение да запиша такава магистратура
Хайде и не забравяйте колегите от МО.
- TheElemental
- В началото бе словото
Английски ми е първи, а се хакнах на немския за втори:(
independiente, мен МО ми беше първо желание, а Европеистиката - второ. Само че реших да не чакам второ класиране, а направо скочих на европеистиката и се записах. И мисля, че беше добър избор, паживем увидем:)
Малък курс ще сме - 19 души в английския и по 8 в другите 3 езика, да видим какво ще излезе:)
independiente, мен МО ми беше първо желание, а Европеистиката - второ. Само че реших да не чакам второ класиране, а направо скочих на европеистиката и се записах. И мисля, че беше добър избор, паживем увидем:)
Малък курс ще сме - 19 души в английския и по 8 в другите 3 езика, да видим какво ще излезе:)