Coffey-предложения и въпроси за форума

Въпроси, идеи и препоръки относно университетския уеб сървър, форума и страницата на Софийския университет. Държим на вашата обратна връзка!!!
Аватар
John_Coffey
Драскач
Обратна връзка:

Coffey-предложения и въпроси за форума

Мнение от John_Coffey »

Още съм пресен-пресен, но ще си позволя да драсна два реда :oops:

Първо, добре, че ми пратиха линк към форума, иначе и post mortem нямаше да разбера за съществуването му. Няма да е зле да има една препратка от главната страница, както правят повечето сайтове за форумите си. Така ще се популяризира. Питал съм студенти за форума и най-често срещания отговор е: "ама има ли такову жувотну?".

Второ, това ограничение за кирилицата...(дълбока въздишка). Като комунизма е - добър замисъл, невъзможна реализация. Щом като нямате вяра в съвестта на потребителите си и е тооолкова трудно да се вземат мерки за конкретните случаи, когато се употребява 6liokavitza, поне да не е "3:1", моля. Какво става, когато някой невинен юзър (като мен) използва 3 кила тагове за смяна на цветове, рзмири и т.н. и има доброто желание поста му да има вид на изглед и да е приятен всекиму? Бива ограничен. Кратките постове с дори един таг са обречени и човек трябва да пише още цял тон спам, за да запълни квотата "3:1"...Аз съм твърдо ЗА кирилицата и грамотното писане, разбира се, на никого не е приятно да си тормози очите и да чете на чужди езици, но все пак има случаи, в които употребата на английски (не за 6liokavitza) е не само не чак толкова дразнеща, но и наложителна.

Тенк ю енд риспект, май диър модерейтърс енд администрейтърс :D
Jah Bless :rr:
Изображение
Изображение
Аватар
dimo
Site Admin
Специалност: РСМТ, магистратура
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

не е нужно дa пи6е спам. един/два реда интервали са достатъЧни
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

3:1 , тъй както
БГ текст : латиница (3:1)
даваш интервал, докао ти пусне мнението

Кирилизатор рулз ;)
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
dimo
Site Admin
Специалност: РСМТ, магистратура
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

ако го няма6е кирилизатора как 6тях аз да пи6а сега от терминалите на гарата в Лисабон - 6тях от скука да умра 5-те Часа които трябва да Чакам
Аватар
John_Coffey
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от John_Coffey »

То с интервали ли ставало... :roll:
Мерси :wink:

Прауд то би Булгериън 8) Райт ин кирилик :wink:
Jah Bless :rr:
Изображение
Изображение
Аватар
brym_brym
В началото бе словото

!!!

Мнение от brym_brym »

:D Пробвах ама не можах да го скопосам това! :roll:
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

dimo написа:ако го няма6е кирилизатора как 6тях аз да пи6а сега от терминалите на гарата в Лисабон - 6тях от скука да умра 5-те Часа които трябва да Чакам
Каквоооо?? Ама ти си бил в Португалия??? :shock: Неееее и аааз искааам =С :cry: :cry: :cry:
п.с. съжалявам за бурната реакция ама това една от най-съкровените ми мечти.. =S
Изображение --> ИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Предложения за форума и правила”