За или против изневярата сте??

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

pora_e_priqtel написа:Номерът е именно да разбере и то предварително. Е ако ти се възползваш и тръгнеш да биеш рекорди, тогава той има пълното морално право да те зареже като дърта пачавра (в превод - парцал)
е защо да разбира :roll: пък даже и предварително? просто премълчаваш, извличаш си изводите и поуките и толкоз, или оставаш с него или не...вината не намалява естествено, не твърдя такова нещо...нито пък другата страна - не е било, някой хора и това правят де, но други пък ги гризе съвестта :roll: явно си е до човек...изневерявала съм и имах злочестината да призная, защото се чувствах доста зле от това...е, докарах си камара главоболия, а той самият каза, че е можело никога да не разбере...само си правехме скандалите и сцените :roll:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Абе трябва предварително да се разберете по въпроса за изневярата на глобално ниво, пък оттам нататък вече им аразни варианти. Идеята ми е, че като кръшкаш без той да знае го мамиш, а ако кръшкаш с неговото съгласие, това вече е съвсем различно нещо.
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

именно- на първо място- открити карти и почтена игра....
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

kokteil_molotow написа:именно- на първо място- открити карти и почтена игра....

Стига партньора ти да може да го приеме. :wink:
Изображение
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

е чакай малко, има разлика между изневяра и изневяра...едното е перманентно състояние, а другото се случва понякога почти непредвидено :roll: аз имам предвид втория случай...ако е първия - по-добре да се мине на отношения от типа fuckfriends
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

едно само ще кажа- ако Обичаш Него или Нея- никога няма да пожелаеш друг човек, когато всичко е истинско, ти си верен , дори и да се чувстваш изкушен. но това се случва само веднъж и не на всички.
вече всички останали варианти на взаимоотношения не казвайте , че са Любов. обичаш веднъж- така че да дадеш душата си само на едно същество. докато аз обичах така дълго време, никога не съм изпитвала дори нуждата да мисля за друг, както и аз съм знаела , че съм цялата вселена за него.
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

kokteil_molotow написа:едно само ще кажа- ако Обичаш Него или Нея- никога няма да пожелаеш друг човек, когато всичко е истинско, ти си верен , дори и да се чувстваш изкушен. но това се случва само веднъж и не на всички.
вече всички останали варианти на взаимоотношения не казвайте , че са Любов. обичаш веднъж- така че да дадеш душата си само на едно същество. докато аз обичах така дълго време, никога не съм изпитвала дори нуждата да мисля за друг, както и аз съм знаела , че съм цялата вселена за него.
Ето на това се вика красив пост, и пълен с много истина което е най-важното! Подкрепям всичко написано в него с две ръце! :P 8)
Изображение
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

kokteil_molotow написа:едно само ще кажа- ако Обичаш Него или Нея- никога няма да пожелаеш друг човек, когато всичко е истинско, ти си верен , дори и да се чувстваш изкушен. но това се случва само веднъж и не на всички.

:notworthy: :notworthy: :notworthy:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Ха наздраве по тоя случай :P
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

интересното е , че и после не можеш да "изневериш" , макар и фактически статусът да ви е "разделени". чувстваш, че принадлежиш.това пък се случва още по-рядко :roll:
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

kokteil_molotow написа:интересното е , че и после не можеш да "изневериш" , макар и фактически статусът да ви е "разделени". чувстваш, че принадлежиш.това пък се случва още по-рядко :roll:
Но се случва. Говорим да духовна връзка, която е по-силна от всички изкушения, рядко но се случва, дано си изпитала това, аз все още не съм но има време млади хора сме! 8)
Изображение
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

everyday_ написа:е защо да разбира :roll: пък даже и предварително? просто премълчаваш, извличаш си изводите и поуките и толкоз, или оставаш с него или не...:roll:
Според психолозите да си признаеш изневярата е признак на слабост,ти вече си се измъчвал толкоз много за грешката си и решаваш да се разкриеш пред другия с идеята Той да те накаже,защото е по-лесно да понесеш наложеното ти от друг наказание,отколкото да се самоизмъчваш!
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

може и така да е :roll: но от друга страна по-лесно е да си премълчиш и той да не разбере...все пак има и случай, в които ти си признаваш и Той оценява твоята откровеност и ти прощава :roll:
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

MZ4 написа:
everyday_ написа:е защо да разбира :roll: пък даже и предварително? просто премълчаваш, извличаш си изводите и поуките и толкоз, или оставаш с него или не...:roll:
Според психолозите да си признаеш изневярата е признак на слабост,ти вече си се измъчвал толкоз много за грешката си и решаваш да се разкриеш пред другия с идеята Той да те накаже,защото е по-лесно да понесеш наложеното ти от друг наказание,отколкото да се самоизмъчваш!

Мда погледнато от дадена гледна точка е точно така, особено ако имаш силна съвест която не ти дава мира. Макар че се иска и доста смелост да признаеш всичко и да заложиш бъдещето на вашата връзка на карта! :roll:
Изображение
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

SILVER ARROW написа: Мда погледнато от дадена гледна точка е точно така, особено ако имаш силна съвест която не ти дава мира. Макар че се иска и доста смелост да признаеш всичко и да заложиш бъдещето на вашата връзка на карта! :roll:
да и аз това имах предвид
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”