За или против изневярата сте??

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Твърдо против съм изневярите. Най-тъпото нещо което може да се направи от момчетата в повечето случаи или от момичета също. Ако имаш връзка с човек който не те привлича вече кажи му разберете се прекратете връзката и търси други варианти. Но да имаш връзка с човек който те обича и да го мамиш, ами гадно си е каквото и да си говорим!
Изображение
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

ПРОТИВ!!!!!!!!!!!
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Пнеже не помня дали писах в тази тема,а ме мързи да разлиствам ще си кажа мнението сега - ПРОТИВ !!!
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Ако имам връзка с въпросната мома,ако има дълбоко интимни преживявания,взаимност,доверие и прочие любовни ценности,то съм изключително против изневярата.Но ако съм се събрал с някоя евина щерка само за едното пенетриране и да се даде на друг мераклия все тая :!:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Ми зависи - ако много се имаме с девойчето, тогава изневярата не стои като вариант. Ако просто се харесваме и обичаме да спортуваме, тогава може да се споразумеем и двамата да си кръшкаме, така че да не се обиждаме взаимно. Чисти сметки - тъпи курви... ъъ.. така де - добри приятели :lol:
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

Чисти сметки - тъпи курви... ъъ.. така де - добри приятели
:lol: :lol: :lol:
аз съм ЗА изневярата , но не в смисъла на някакво предателство към човека,с когото си . понякога на някои хора им е нужно да опитат нещо друго , за да осъзнаят колко ценен е всъщност човекът до тях- в тоя смисъл изневярата действа обновяващо на някои връзки.
ох, бе кви са тия глупости дето пиша....
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

kokteil_molotow написа:
Чисти сметки - тъпи курви... ъъ.. така де - добри приятели
:lol: :lol: :lol:
аз съм ЗА изневярата , но не в смисъла на някакво предателство към човека,с когото си . понякога на някои хора им е нужно да опитат нещо друго , за да осъзнаят колко ценен е всъщност човекът до тях- в тоя смисъл изневярата действа обновяващо на някои връзки.
ох, бе кви са тия глупости дето пиша....
Глупости не пишеш. Явно се на принципа нека има свобода в дадена връзка, че дори и единия да изнивери, да се знае че ако се върне при своята половинка наистина я обича много. Да служи изневярата кано тест, в това отношение да може и да е полезна, но все пак трябва да се направи уговорката другият да не разбере. Бе зависи хора всякакви всеки може да реаргира различно!
Изображение
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

SILVER ARROW написа:Глупости не пишеш. Явно се на принципа нека има свобода в дадена връзка, че дори и единия да изнивери, да се знае че ако се върне при своята половинка наистина я обича много. Да служи изневярата кано тест, в това отношение да може и да е полезна, но все пак трябва да се направи уговорката другият да не разбере. Бе зависи хора всякакви всеки може да реаргира различно!
точно така :D
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

Егати теста,че аз мога да обиколя цяла София,за да и доказвам,че него обичам най-много :!: А после Той сигурно трябва да е горд от факта,че е бил предпочетен пред толкоз възможности,пък и щастлив,че се е сближил с толкоз нови хора :roll:
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

като тест в смисъл на това, че ако изневериш и видиш, че новият човек ти харесва повече от досегашния ще се изясниш сама за себе си, а ако не ти хареса това може да ти засили чувствата към досегашния и повече да не изневеряваш :roll: аз поне така го възприемам
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

everyday_ написа:като тест в смисъл на това, че ако изневериш и видиш, че новият човек ти харесва повече от досегашния ще се изясниш сама за себе си, а ако не ти хареса това може да ти засили чувствата към досегашния и повече да не изневеряваш :roll: аз поне така го възприемам
Е да де и аз за това говоря!Пробваш тук там пък после мило прощавай,но трябваше да се изясня със себе си :roll:
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

кой е казал, че той ще разбира? :roll:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Номерът е именно да разбере и то предварително. Е ако ти се възползваш и тръгнеш да биеш рекорди, тогава той има пълното морално право да те зареже като дърта пачавра (в превод - парцал)
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

MZ4 написа:
everyday_ написа:като тест в смисъл на това, че ако изневериш и видиш, че новият човек ти харесва повече от досегашния ще се изясниш сама за себе си, а ако не ти хареса това може да ти засили чувствата към досегашния и повече да не изневеряваш :roll: аз поне така го възприемам
Е да де и аз за това говоря!Пробваш тук там пък после мило прощавай,но трябваше да се изясня със себе си :roll:

Аз не съм казал че подкрепям този вариант, но все пак при някои хора е приложим!
Изображение
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

everyday_ написа:кой е казал, че той ще разбира? :roll:
И като не разбере това намалява Винта ми така ли :?: Или пък като не разбере все едно не е било :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”