За или против изневярата сте??
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
Твърдо против съм изневярите. Най-тъпото нещо което може да се направи от момчетата в повечето случаи или от момичета също. Ако имаш връзка с човек който не те привлича вече кажи му разберете се прекратете връзката и търси други варианти. Но да имаш връзка с човек който те обича и да го мамиш, ами гадно си е каквото и да си говорим!

-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
Чисти сметки - тъпи курви... ъъ.. така де - добри приятели
аз съм ЗА изневярата , но не в смисъла на някакво предателство към човека,с когото си . понякога на някои хора им е нужно да опитат нещо друго , за да осъзнаят колко ценен е всъщност човекът до тях- в тоя смисъл изневярата действа обновяващо на някои връзки.
ох, бе кви са тия глупости дето пиша....
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
Глупости не пишеш. Явно се на принципа нека има свобода в дадена връзка, че дори и единия да изнивери, да се знае че ако се върне при своята половинка наистина я обича много. Да служи изневярата кано тест, в това отношение да може и да е полезна, но все пак трябва да се направи уговорката другият да не разбере. Бе зависи хора всякакви всеки може да реаргира различно!kokteil_molotow написа:Чисти сметки - тъпи курви... ъъ.. така де - добри приятели![]()
![]()
![]()
аз съм ЗА изневярата , но не в смисъла на някакво предателство към човека,с когото си . понякога на някои хора им е нужно да опитат нещо друго , за да осъзнаят колко ценен е всъщност човекът до тях- в тоя смисъл изневярата действа обновяващо на някои връзки.
ох, бе кви са тия глупости дето пиша....

- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
точно такаSILVER ARROW написа:Глупости не пишеш. Явно се на принципа нека има свобода в дадена връзка, че дори и единия да изнивери, да се знае че ако се върне при своята половинка наистина я обича много. Да служи изневярата кано тест, в това отношение да може и да е полезна, но все пак трябва да се направи уговорката другият да не разбере. Бе зависи хора всякакви всеки може да реаргира различно!
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
като тест в смисъл на това, че ако изневериш и видиш, че новият човек ти харесва повече от досегашния ще се изясниш сама за себе си, а ако не ти хареса това може да ти засили чувствата към досегашния и повече да не изневеряваш
аз поне така го възприемам
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Е да де и аз за това говоря!Пробваш тук там пък после мило прощавай,но трябваше да се изясня със себе сиeveryday_ написа:като тест в смисъл на това, че ако изневериш и видиш, че новият човек ти харесва повече от досегашния ще се изясниш сама за себе си, а ако не ти хареса това може да ти засили чувствата към досегашния и повече да не изневерявашаз поне така го възприемам
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
MZ4 написа:Е да де и аз за това говоря!Пробваш тук там пък после мило прощавай,но трябваше да се изясня със себе сиeveryday_ написа:като тест в смисъл на това, че ако изневериш и видиш, че новият човек ти харесва повече от досегашния ще се изясниш сама за себе си, а ако не ти хареса това може да ти засили чувствата към досегашния и повече да не изневерявашаз поне така го възприемам
Аз не съм казал че подкрепям този вариант, но все пак при някои хора е приложим!