Истории за нелепа смърт
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
преди време с брат ми бяхме гледали май на Discovery за тогавашните 10 най-нелепи начина, по които са умряли хора...на първо място беше следната случка: някъде в Америка бил намерен мъж във водолазен костюм умрял от вътрешни разкъсвания, при положение че бил намерен в някаква гора, до която в близост 10км нямало никъде воден басейн....оказало се по-късно, че в тази същата гора имало огромен пожар и от гражданска защита ли, там не знам кой е гасил пожара трябвало да загребват вода от океана, за да го гасят, тъй като много бързо се разраствал и човека просто бил загребан и пуснат от не знам си колко метра височина

Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Аз имам история за една нелепа смърт-става въпрос за една баба от китния столичен квартал Мусагеница,наричаха я баба Снежа,но тя не беше обикновенна баба,това лелче беше като гид относно столичните клубове и партита,където имаше шум там бе и тя,занимаваше се с кеч(за възрастни),списваше статии за жълтата преса тъй като се изживяваше като познавач личния живот на "звездите" в София,заработваше допълнително като астролог,а и между другото никоя дрога не й бе непозната.Та това бабе не почина от колабс в някой столичен клуб по малките часове на ноща,а се задави докато ядеше сандвича си в едно мизерно квартално кафе.
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ба** **** **everyday_ написа:преди време с брат ми бяхме гледали май на Discovery за тогавашните 10 най-нелепи начина, по които са умряли хора...на първо място беше следната случка: някъде в Америка бил намерен мъж във водолазен костюм умрял от вътрешни разкъсвания, при положение че бил намерен в някаква гора, до която в близост 10км нямало никъде воден басейн....оказало се по-късно, че в тази същата гора имало огромен пожар и от гражданска защита ли, там не знам кой е гасил пожара трябвало да загребват вода от океана, за да го гасят, тъй като много бързо се разраствал и човека просто бил загребан и пуснат от не знам си колко метра височина![]()
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
тая баба живееше в моя блок! и беше супер голям образMZ4 написа:Аз имам история за една нелепа смърт-става въпрос за една баба от китния столичен квартал Мусагеница,наричаха я баба Снежа,но тя не беше обикновенна баба,това лелче беше като гид относно столичните клубове и партита,където имаше шум там бе и тя,занимаваше се с кеч(за възрастни),списваше статии за жълтата преса тъй като се изживяваше като познавач личния живот на "звездите" в София,заработваше допълнително като астролог,а и между другото никоя дрога не й бе непозната.Та това бабе не почина от колабс в някой столичен клуб по малките часове на ноща,а се задави докато ядеше сандвича си в едно мизерно квартално кафе.
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg