Неподходящи съквартиранти

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
Elly`
В началото бе словото
Обратна връзка:

Неподходящи съквартиранти

Мнение от Elly` »

Имам запитване и реших да се обърна към вас, т.к. съм доста обезпокоена. Настанена съм в една стая с момиче от Богословския факултет и честно казано съм притеснена. Нямам нищо против студентите от този факултет, но ако евентуално не си допаднем мога ли да помоля за разместване? Моля ви, утешете ме :)
...All eyes on me!...
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

ти се радвай,че си влязла на общежитие...по принцип би трябвало да можеш, ако си намериш някой друг,който също не е доволен - можете да се размените :roll:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Обзалагам се, че няма да си допаднете, просто защото ти вече си предубедена и имаш определени негативни очаквания, които проектираш върху нея.
Само един страничен въпрос? Какво точно си представяш, че ще бъде това момиче? Монахиня? Или ще се опитва да ти наложи разбиранията (сиреч, вярата) си? Или ще си мънка текстове от Библията под носа? Ехооо... :D
Не връзвай каруцата пред коня и изчакай да се запознаете. Може пък тя да не се окаже чудовище, да не яде хора, и току виж, се оказала всъщност симпатична и разбрана... :D Иначе варианти винаги има.
Накара ме да се замисля. Тия дни отнесох толкова много виртуални похвали и т.н.т., ако бях записала богословие, дали пак щеше да е така и това щеше ли да промени с нещо облика ми пред света? Неслучайно си задавам този въпрос, много твърдо бях решила да следвам точно богословие, докато не разбрах, че за жена това значи да бъде учител (поне в повечето случаи, единици са онези, които стават изследователи).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
cloud_9
От дъжд на вятър
Специалност: Информатика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от cloud_9 »

Ц-ц-ц. Де да бях на твое място ;) Хем искам да съм на общежитие, хем с девойка от Богословския - супер интересно щеше да ми е. Но хората са различни и явно ти не споделяш моите търсения :) Това, което ме накара да пиша е, че искам да ти кажа да не прибързваш и да дадеш шанс на момичето. Моя приятелка е обезпокоена, че ще бъде в стая с туркиня (де да бях и на нейно място, пак интересно :)). Така че не си мисли, че като е от Богословския ще е някоя фанатичка, дано въобще да е вярваща.
Успех и полека, за да няма прибързани решения :)
Аватар
Elly`
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Elly` »

Много се надявам да е симпатична и разбрана :) Просто информативно исках да попитам, недай си Боже, ако не е такава, какво мога да направя :P
...All eyes on me!...
Аватар
Elly`
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Elly` »

А да и да добавя - другата ми съквартирантка е туркиня, но се опитвам да се примиря и с това :)
...All eyes on me!...
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Elly` написа:А да и да добавя - другата ми съквартирантка е туркиня, но се опитвам да се примиря и с това :)
По-добре гледай дали туркинята ше се разбира с тази от богословския :lol: :lol: :lol:

Делеее, кви са тия замаени хора дето подреждат молбите :D
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
cloud_9
От дъжд на вятър
Специалност: Информатика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от cloud_9 »

Ехаа. Супер интересна комбинация ще сте :) Дано девойката от Богословския да окаже благотворно влияние на туркинята :roll: Съветвам те да пуснеш блог, много ми е интересно как ще си съжителствате :)
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

cloud_9 написа:Ехаа. Супер интересна комбинация ще сте :) Дано девойката от Богословския да окаже благотворно влияние на туркинята :roll: Съветвам те да пуснеш блог, много ми е интересно как ще си съжителствате :)
Одобрявам :thumbleft:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
FOX
От дъжд на вятър

Мнение от FOX »

Спокойно, виж как ще е и тогава разпитвай за тези неща.
Жената, която ме настаняваше (демек домакинката) ми сподели, че едното момче от моята стая изобщо не било цвете за мирисане, да внимавам и ако има нещо да й докладвам. По тази логика и аз би трябвало да искам да се изнасям.
Но ще видя как е и ако наистина е толкова зле... пътя, чантата, торбата и където ми видят очите. :roll:
Six billion people in the world... Six billion souls.
And sometimes... all you need is ONE !

Изображение
Аватар
Elly`
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Elly` »

Като се нанесем и се запознаем ще ви уведомя как върви съжителството ни :P Даже на гости може да ни дойдете :)
...All eyes on me!...
Аватар
Juliana
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Juliana »

аха...гледай обаче да не прочетат какво си писала във форума, че "ще ти свият сърмите" :twisted: :twisted: :twisted:
Imagination. Realism. ENERGY. Freedom.
Аватар
Elly`
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Elly` »

Хейй, не ме плаши така.Никъде не съм посочила за коя стая става въпрос...:) Оставам си анонимна, надявам се :P
...All eyes on me!...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Мацка... Нали се сещаш колко момичета учат в БогФ? И нали се сещаш колко от тях са на общежитие? А колко от тях живеят с туркиня? Не повече от 1, гарантирам ти. А дали тя няма да се усети, че ти си тази лошава трета съквартирантка, щом си си писала и името (или поне съкратената форма, вероятно сме адашки с тебе)...
Много сте наивни това, младите... Не си оставаш анонимна, повярвай ми.

ЕДИТ: Я да видим колко си анонимна от това, което аз научих за 1 минута за теб от този форум.
1. Име - Елица, Елена, Елисавета, Ели (при всички положения, short form - Ели)
2. Курс - първи
3. Специалност - ПА
4. Местообитание в Студ. град: бл. 51, ет. 6
5. Съквартирантки - туркиня и момиче от БогФ.

Плюс други неща, но те не са от значение в случая (приятелка - философ, мразиш синьото, книжката ти е от бежавите, имаш определени предразсъдъци и насадени стереотипи, вероятно атеист и много вероятно - говориш английски).

А сега ми кажи дали ми трябва номерът на стаята ти, ако искам да те открия? ;)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Elly`
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Elly` »

А колко от тях четат форуми?:) Всъщност това няма значение. Ако си допаднем с мацките един ден вероятно ще се смеем на глупавите ми страхове и притеснения относно тях. Ако не...ще го мисля по-нататък :)
...All eyes on me!...
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”