Доколкото разбрах не се учи по един учебник.. но все пак ако можете да ми дадете някакви заглавия, които са по-разпространени в страната.. а-у, т.н. Ползвате ли примерно на Марко Минков разсъжденията по литература?
Учебниците и помощните м-ли в Английска филология?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Учебниците и помощните м-ли в Английска филология?
Ами започнах нова тема, защото темата "Английска филология" си е доста дългичка
И много се преплитат мненията. Нали затова е форум, да се създават аналитични теми.
Доколкото разбрах не се учи по един учебник.. но все пак ако можете да ми дадете някакви заглавия, които са по-разпространени в страната.. а-у, т.н. Ползвате ли примерно на Марко Минков разсъжденията по литература?
- Анна
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Само да добавя че нашата преподавателка по латиснки не ни изискваше учебник.
Единственият учебник който съм ползвала през годината беше Теория на литературата на Панчева и то само през сесията естествено.
Тъй че не бързай да купуваш, ако нещо трябва ще ти кажат.
<person A> "Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge" - Charles Darwin
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
- Nordlys
- Драскач
- Обратна връзка:
На 5тия етаж в северното крило, много от семинарите се провеждат в гълъбарника, някои на 4ти км, във фонетичните кабинети, лекциите обикновено са в 243 аудитория, а изпитите в 65та
Програмата излиза на таблото срещу 164к, може да съчетаваш така семинарите, че да ходиш с други групи, ако си заета.
Съветът ми е да четеш по време на семестъра, не оставяй всичко за сесията, че голям зор тогава
Успех!
Програмата излиза на таблото срещу 164к, може да съчетаваш така семинарите, че да ходиш с други групи, ако си заета.
Съветът ми е да четеш по време на семестъра, не оставяй всичко за сесията, че голям зор тогава