Настаняваане в общежитие
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
В моята стая е едно бюро плюс маса.Vintersorg написа:И само да вметна, че стаите не са с по едно бюро, а с две плюс маса, тъй че има някакво пространство...Друг е въпросът, че е супер тясно за трима човека, но все пак живеем в страната на неограничените възможности...
Иначе като цяло съм доволна от стаята (днес се настаних). Било е ремонтирано сравнително скоро.
За сега ме притесняват малко маси/бюра, защото бюрото беше заето с огледало и разни гримове, а масата вероятно едното момиче поне я ползва за ядене, защото имаше котлон. Малко беше разхвърляно, но едва ли момичето е очаквало някой да дойде така.
Дано да се разбираме...

- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Oh, c'mon! Казах, че вс е строго индивидуално. Мн ясно, зависи от мен, но още по-ясно зависи от тези преди мен. Ако ще и стреса ми от хлебарките да е с размерите на Чикаго, подържано ли е, няма да дойдат специално от през 2 етажа за да си играят на прескочи кобила с мене през нощта! А също казах, че см била в други стаи в същия блок, на същия етаж и на др етажи. В някои от тях нямаше въобще, в някои едно две нощни посещения.Стига сте плашили народа с тия буболечки,бе! Както някои хора казаха много зависи и от самите вас. Ако вие или пък съседите ви им оставяте храна, много ясно,че ще има буболечки.Аз вече две години съм в 42Б и никакви проблеми с буболечки от какъвто и да е било вид не съм имала. Верно видях една-две хлебарки,ама в рамките на една година. Явно буболечките наистина ходят по тези, които се стряскат от тях.
Сега, в момента, условията ни на живот, специално на новонанеслите се, зависят все още до огромна степен от предишните обитатели. И за още по-огромно мое съжаление, това е въпрос на чист късмет.
Ако см стреснала новоприиждащите с ужаса, който ме стряскаше 1 седмица, ох, как горко не съжалявам. Трябва да са подготвени и за двата варианта(шото аз не бях). Просто стискам палци да са имали късмет при разпределението и да имат готовността, търпението и ентусиазма да променят това, което не ги удовлетворява(което не се ограничава само с популациите пълзящи чаровници, разбира се). Ако ли пък не - възможности има за всеки вкус и джоб.
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
- Night_Wolf
- В началото бе словото
Само исках да наблегна на факта,че не навсякъде пъпли от буболечки. Всичко си има две страни и що се отнася до буболечките наистина е въпрос на късмет, но все пак не смятам за нужно да се плашат зайците прекалено много. Вярно е, може и да има, може и да са много. Добре е да се подготвят психически, но да не се травмират отсега.
С всяка ситуация може да се справи човек при малко повече желание. Желая успех с попадането в стаи без буболечки на всички, които се страхуват от тях или не ги харесват.
Стискам палци.
"Hope
Sees the invisible
Achieves the impossible
If you look up
There are no limits… " You create-Lacuna Coil
Sees the invisible
Achieves the impossible
If you look up
There are no limits… " You create-Lacuna Coil
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- cRaZyDeViL
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
И аз ще се радвам ако си дочул нещо и за блок 18-тиVintersorg написа:Ох, за 17 блок съм чувал...тъжни истории...
Дано имаш късмет де...![]()
бтв тази снимка на аватара ти да не е случайно от филма The Rise of Evil ? Момичето ми е много познато, тъй като гледам много военни филми, но не мога да се сетя точно от кой...
Imagination is more important than knowledge
- cRaZyDeViL
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
.к
хора,знаете ли дали първокурсниците ги настаняват в двойки??
с една приятелка подадохме молба да сме заедно и са я удобрили.прерових всички списъци -и с първокурсници и с по-големите ,но не видях никой друг в нашата стая???
възможно ли е да сме си само двете?
с една приятелка подадохме молба да сме заедно и са я удобрили.прерових всички списъци -и с първокурсници и с по-големите ,но не видях никой друг в нашата стая???
възможно ли е да сме си само двете?
- Nikolay_86
- В началото бе словото
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
За 17-ти блок виж какво пише във форума на СБОSpy_Smile написа:Аз ще съм в 17 блок 405 стая, засега сме 2 с една моя приятелка, ама май имало и 3-то легло, и ако някой от горните курсове е в тази стая, ще се радвам да ми пише.
Така че, не се притеснявай.....Бл. 17 е единственото от несемейните общежития, в което всички стаи са с 2 легла, т.нар. "стаи двойки". Те са с площ 26.42 кв.м. и са без тераса. Много добро общежитие.