Настаняваане в общежитие

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

И само да вметна, че стаите не са с по едно бюро, а с две плюс маса, тъй че има някакво пространство...Друг е въпросът, че е супер тясно за трима човека, но все пак живеем в страната на неограничените възможности... :roll:
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Vintersorg написа:И само да вметна, че стаите не са с по едно бюро, а с две плюс маса, тъй че има някакво пространство...Друг е въпросът, че е супер тясно за трима човека, но все пак живеем в страната на неограничените възможности... :roll:
В моята стая е едно бюро плюс маса. :|
Иначе като цяло съм доволна от стаята (днес се настаних). Било е ремонтирано сравнително скоро.
За сега ме притесняват малко маси/бюра, защото бюрото беше заето с огледало и разни гримове, а масата вероятно едното момиче поне я ползва за ядене, защото имаше котлон. Малко беше разхвърляно, но едва ли момичето е очаквало някой да дойде така. :)

Дано да се разбираме...
Изображение
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

Стига сте плашили народа с тия буболечки,бе! Както някои хора казаха много зависи и от самите вас. Ако вие или пък съседите ви им оставяте храна, много ясно,че ще има буболечки. :roll: Аз вече две години съм в 42Б и никакви проблеми с буболечки от какъвто и да е било вид не съм имала. Верно видях една-две хлебарки,ама в рамките на една година. Явно буболечките наистина ходят по тези, които се стряскат от тях.
Oh, c'mon! Казах, че вс е строго индивидуално. Мн ясно, зависи от мен, но още по-ясно зависи от тези преди мен. Ако ще и стреса ми от хлебарките да е с размерите на Чикаго, подържано ли е, няма да дойдат специално от през 2 етажа за да си играят на прескочи кобила с мене през нощта! А също казах, че см била в други стаи в същия блок, на същия етаж и на др етажи. В някои от тях нямаше въобще, в някои едно две нощни посещения.

Сега, в момента, условията ни на живот, специално на новонанеслите се, зависят все още до огромна степен от предишните обитатели. И за още по-огромно мое съжаление, това е въпрос на чист късмет.

Ако см стреснала новоприиждащите с ужаса, който ме стряскаше 1 седмица, ох, как горко не съжалявам. Трябва да са подготвени и за двата варианта(шото аз не бях). Просто стискам палци да са имали късмет при разпределението и да имат готовността, търпението и ентусиазма да променят това, което не ги удовлетворява(което не се ограничава само с популациите пълзящи чаровници, разбира се). Ако ли пък не - възможности има за всеки вкус и джоб.
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Аватар
Night_Wolf
В началото бе словото

Мнение от Night_Wolf »

Само исках да наблегна на факта,че не навсякъде пъпли от буболечки. Всичко си има две страни и що се отнася до буболечките наистина е въпрос на късмет, но все пак не смятам за нужно да се плашат зайците прекалено много. Вярно е, може и да има, може и да са много. Добре е да се подготвят психически, но да не се травмират отсега. :) С всяка ситуация може да се справи човек при малко повече желание. Желая успех с попадането в стаи без буболечки на всички, които се страхуват от тях или не ги харесват. :D Стискам палци.
"Hope
Sees the invisible
Achieves the impossible
If you look up
There are no limits… " You create-Lacuna Coil
Spy_Smile
В началото бе словото

Мнение от Spy_Smile »

Аз ще съм в 17 блок 405 стая, засега сме 2 с една моя приятелка, ама май имало и 3-то легло, и ако някой от горните курсове е в тази стая, ще се радвам да ми пише. :)
Smile!:)
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Ох, за 17 блок съм чувал...тъжни истории...

Дано имаш късмет де... :roll: :roll:
Spy_Smile
В началото бе словото

Мнение от Spy_Smile »

Vintersorg написа:Ох, за 17 блок съм чувал...тъжни истории...

какво точно имаш впредвид? защо тъжни истории, толкова ли е зле?
Smile!:)
Аватар
Ronnie
В началото бе словото

Мнение от Ronnie »

Някакви отзиви за 51 блок(320стая)? :roll: Мн ще се радвам ако някой ме излъже (или пък не?) с една две хубави думи за условията там...а пък ако и съквартирантките ми се появят тук във форума ще е супер! :D
Дори и да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят...
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

51 май си е нормално....поне тъй съм чувал...

за 17, 18, 19 блок знам, че е доста голяма мизерийка, нищо повече!
Аватар
cRaZyDeViL
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от cRaZyDeViL »

Vintersorg написа:Ох, за 17 блок съм чувал...тъжни истории...

И аз ще се радвам ако си дочул нещо и за блок 18-ти ;)

бтв тази снимка на аватара ти да не е случайно от филма The Rise of Evil ? Момичето ми е много познато, тъй като гледам много военни филми, но не мога да се сетя точно от кой...
Imagination is more important than knowledge
Аватар
cRaZyDeViL
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от cRaZyDeViL »

Vintersorg написа:за 17, 18, 19 блок знам, че е доста голяма мизерийка, нищо повече!
Благодаря...успокои ме! :twisted: :wink:
Imagination is more important than knowledge
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

хора,знаете ли дали първокурсниците ги настаняват в двойки??
с една приятелка подадохме молба да сме заедно и са я удобрили.прерових всички списъци -и с първокурсници и с по-големите ,но не видях никой друг в нашата стая??? :roll:
възможно ли е да сме си само двете?
Аватар
Nikolay_86
В началото бе словото

Мнение от Nikolay_86 »

Аз пък нямам обшежитие и ся ще съм на палатка,да знаете при мен няма никакви буби така че който иска може да се разменим
СКЪСАХА МЕ!!!
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Снимката е от военен...по-скоро антивоенен филм - Der Untergang
Аватар
softy
От дъжд на вятър

Мнение от softy »

Spy_Smile написа:Аз ще съм в 17 блок 405 стая, засега сме 2 с една моя приятелка, ама май имало и 3-то легло, и ако някой от горните курсове е в тази стая, ще се радвам да ми пише. :)
За 17-ти блок виж какво пише във форума на СБО
Бл. 17 е единственото от несемейните общежития, в което всички стаи са с 2 легла, т.нар. "стаи двойки". Те са с площ 26.42 кв.м. и са без тераса. Много добро общежитие.

Обратно към “Студенти - общ форум”