Изключително оригинално заглавие: Скандинавистика!
Модератор: Don Horhe
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Night_Wolf
- В началото бе словото
И аз издирвам такъв сайт, но нещо без успех,та ще се изкефя и аз, ако някой даде линк.Vintersorg написа:Хей, я ми кажете, скандинависти, отде в нета да си дръпна музика на норвежки или шведски?
Изпълнители, линкове, алабала? Трябва ми сайт по-специално...
Ама не ми набутвайте некъф метъл - имам предостатъчно скандинавски жици! Искам нещо фолклорно, или пък поп...абе каквото и да е!
"Hope
Sees the invisible
Achieves the impossible
If you look up
There are no limits… " You create-Lacuna Coil
Sees the invisible
Achieves the impossible
If you look up
There are no limits… " You create-Lacuna Coil
Re: Не може да се влиза в часовете
Честно казано, аз вече съм завършила, остава ми един стар, почти мухлясал изпит. По мое време нямаше норвежки, но и да имаше - пак така щеше да ми звучи, сори. Просто бях откровена. Досега да съм завършила 10-0 пъти, но прекъсвах, прекъсваха ме, пътувах...Heimdall написа:Така е, всеки има право на мнение. Друг е въпросът, че е малко странно човек, тръгнал да учи филология да нарича който и да било език "селски диалект".
Надявам се идващата година да си взема дипломата.
На мен Лиса Екдал ми е любима просто. Morrighan ще ми кажеш ли поне горе долу за какво се разправя? В смисъл ясно е, че е за неква китари ама по натам.... Иначе аз имам няклоко нейни албума. Някой ако иска може да му ги дам през Ди-Си то. А ще ми кажете ли някоя друга подбна скандинавска музичка? Щото аз съм арабист и не ги разбирам много много. 
morkov9, виж си личните
Бих се радвала да чуя албумите на Лиса Екдал, но уви нямам ди си
Ще мисля друг вариант. Иначе препоръчвам Marie Fredriksson, Per Gеssle, Rikard Wolff... За други не се сещам. Кент, разбира се, а също така и Bo Kaspers Orkester - и те имат готини песни. Хаха, да не забравяме и Cornelis Vreeswijk
А откъде - ей тука ме хванахте... 
Бих се радвала да чуя албумите на Лиса Екдал, но уви нямам ди си
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
За бъдещия първи курс:
Най-накрая беше организирана предварителна опознавателна среща. Вече сме се уговорили двама-аз и АRTemida. Набират се още ентусиасти! Който има възможнвостта и желанието-да каже.
Мероприятието е утре от 18:30 в центъра.
Най-накрая беше организирана предварителна опознавателна среща. Вече сме се уговорили двама-аз и АRTemida. Набират се още ентусиасти! Който има възможнвостта и желанието-да каже.
http://jorik.blog.bg/
...............................
...............................
- Малката Ида
- В началото бе словото
Мога само да ви поздравя! Аз няма да мога да дойда
въпреки голямото ми желание и даже ви завиждам благородно
Ще бъда в София чак в събота и много ми се иска да си направим една срещичка тогава (но вечерта) или в неделя. Други съгласни?
П.С. ICQ- номерът ми, който посочих в тази тема, не е валиден - програмата ми е развалена.
П.С. ICQ- номерът ми, който посочих в тази тема, не е валиден - програмата ми е развалена.
Уточнявам: 18:30 на ъгъла на бул. Дондуков и ул. Будапеща. Аз съм с къса коса, широки дънки и черна раничка.За бъдещия първи курс:
Дори и някой да не успее да дойде утре, може в събота или неделя да организираме още една - този път официално опознавателна среща. Пийс!
- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Курс: трети
- Обратна връзка: