А харесвате ли жени с къси коси?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Joyride написа:досега много момичета казаха ,че с къса коса са им/ биха им казвали ,че са момчета .. не знам какви са били косите, но много време съм била с къса (което май някъде вече казах) и никой никога не ме е бъркал. вярно ,че съм с едни гърди напред пред мъжките :twisted: но все пак .. късата коса не е знак за полова принадлежност .. това е само ако седи срещу вас teenager над 60 и няма лупи :twisted:
Аз бях в трети клас, да подчертая :lol:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Аз лично харесвам жени с къси коси,стига само да не са с прически като тая на СВЕТЛЬО ВИТКОВ !!!
joker-man
В началото бе словото
Обратна връзка:

Ами защо пък не ?

Мнение от joker-man »

Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

^^^^^
ОК, но ги пиши тия неща в полето отредено за това, че тия мнения-фантоми ще хвърлят в недоумение доста хора.
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Ами защо пък не ?

Мнение от GaVrosH »

joker-man написа:
омфг, видях го
Аватар
Анна
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Анна »

И аз бях дълго време с къса коса и много си се харесвах даже. :D И като каже някой "Оу, ама то момичетата трябва да са с дълги коси" и ми кипва, защото някак имам (понякога обосновано, понякога не) усещането че ще продължи с "...и да носят поли, и да си мълчат, и да могат да готвят и да си стоят вкъщи", и изобщо всичките изисквания за "женственост". :roll:
<person A> "Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge" - Charles Darwin
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
Аватар
STRANGER-F
От дъжд на вятър

Мнение от STRANGER-F »

За сърце,което иска-няма нищо невъзможно!!!
http://images.google.bg/images?q=tbn:aT ... angels.jpg
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

анна ти май искаш да се допълвате с приятеля ти: той с дълга, а ти с къса коса, а?
:wink:
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

STRANGER-F написа:http://www.short-hairstyles.com/short/s61.jpg стои и яко
мне, мен някак не ме кефи :roll: дългата коса си е друго.. и по възможност да е с тъмен цвят 8)

Аннна, на теб така си ти отива ("така" = както те видях за последен път, май беше некаде из сесията)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Анна
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Анна »

GaVrosH написа:анна ти май искаш да се допълвате с приятеля ти: той с дълга, а ти с къса коса, а?
:wink:
Аз вече съм с по-дълга, а пък той вече е бивш. :P

Трипио, мерси, и аз така си се харесвам. :D Май последно се видяхме на края на годината с тебе, след сесията Марина като се изнасяше. :)
<person A> "Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge" - Charles Darwin
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
Аватар
Dita
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dita »

Много :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Може би все пак бих предпочел дълга коса, макар че няма голямо значение, стига момичето да се чуства добре със своята коса и да си е готина и къса става разбира се. Иначе за цвета тъмния е за предпочитане, но също не толкова важен. :roll:
Изображение
Аватар
Nordlys
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Nordlys »

Откакто се помня, все съм си била с дълга коса. В момента ми е малко под кръста. Не че си падам по жени, но смятам че дългата коса е много по-женствена и съответно харесвам жени с дълги коси :)
Cattle die and kinsmen die,
thyself too soon must die,
but one thing never, I ween, will die, --
fair fame of one who has earned.

Изображение
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

като бях малка,баща ми искаше да се подстрижа късо..до 18 год.възраст си бях с дълга коса,защото не позволих някой да ми казва какво да правя с косата си и да ме убеждава,че ще ми прилича :roll: бях си инат :lol:
миналото лято обаче реших да си променя прическата драстично!отидох при фризьорката си и й казах да ми скъси косата...е повярвайте ми тва ми решение беше едно от най-трудните ми такива :shock: докато ми клъцваше дългата косица,бях на тръни :shock: не знаех как ще изглеждам и че няма връщане назад :twisted: и о,чудо-като се видях в окончателен вид-светнах :lol: направих си извода,че баща ми е бил прав,но и че човек сам трябва да се чувства подготвен,за да е уверен като решава нещо,свързано с промяната му :wink:

сега съм с малко по дълга коса (пак е къса),но така и не искам да я оставям дълга,защото няма да мога да я изтърпя докато израсте :lol: и досега ми казват,че така ми отива повече,така че съм си доволна :D от време на време ми липсва да си връзвам цялата коса на опашка,ама тва са си стари навици :P

но съм твърдо "за" това,че жените с къса коса са си сексапилни! :D не визирам себе си,не че не мога да съм такава,но искам да подчертая,че не само жените с дълги коси са такива! :wink:

най-важното е,човек да прави промяна със себе си,зашото само така открива своята същност :D
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Emmanuel Goldstein
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Emmanuel Goldstein »

Втф, какви са тия соц лозунги - Жените с дълги коси!
Ай сиктир, Шиниъд О'Конър поцепва мрака, и на кака Деми особено и върви, в Стриптийз с дългата коса изглежда толкова зле, че не ми се говори.

Малко нагледни примери:

Изображение

Изображение

Изображение

Тая жена за мене е една от най-красивите появявали се на проклетата ни избушена планета. И не мога да разбера, как някой намира Памела Андерсън примерно за много красива. Втф бе хора, какво ви става?

И наистина, за да не звуча фанатизирано некакво такова - нещата са строго индивидуални. Има девойки, дето им върви късо, на други е зле, на трети им тича и по двата начина.

P.S. In Audrey Hepburn We Trust.
i know the human being and fish can coexist peacefully
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”