Аз бях в трети клас, да подчертаяJoyride написа:досега много момичета казаха ,че с къса коса са им/ биха им казвали ,че са момчета .. не знам какви са били косите, но много време съм била с къса (което май някъде вече казах) и никой никога не ме е бъркал. вярно ,че съм с едни гърди напред пред мъжкитено все пак .. късата коса не е знак за полова принадлежност .. това е само ако седи срещу вас teenager над 60 и няма лупи
![]()
А харесвате ли жени с къси коси?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- GaVrosH
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Ами защо пък не ?
омфг, видях гоjoker-man написа:
- Анна
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
И аз бях дълго време с къса коса и много си се харесвах даже.
И като каже някой "Оу, ама то момичетата трябва да са с дълги коси" и ми кипва, защото някак имам (понякога обосновано, понякога не) усещането че ще продължи с "...и да носят поли, и да си мълчат, и да могат да готвят и да си стоят вкъщи", и изобщо всичките изисквания за "женственост". 
<person A> "Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge" - Charles Darwin
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
- STRANGER-F
- От дъжд на вятър
За сърце,което иска-няма нищо невъзможно!!!
http://images.google.bg/images?q=tbn:aT ... angels.jpg
http://images.google.bg/images?q=tbn:aT ... angels.jpg
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
мне, мен някак не ме кефиSTRANGER-F написа:http://www.short-hairstyles.com/short/s61.jpg стои и яко
Аннна, на теб така си ти отива ("така" = както те видях за последен път, май беше некаде из сесията)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- Анна
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз вече съм с по-дълга, а пък той вече е бивш.GaVrosH написа:анна ти май искаш да се допълвате с приятеля ти: той с дълга, а ти с къса коса, а?
Трипио, мерси, и аз така си се харесвам.
<person A> "Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge" - Charles Darwin
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
- ChiLL_PiLL
- Драскач
като бях малка,баща ми искаше да се подстрижа късо..до 18 год.възраст си бях с дълга коса,защото не позволих някой да ми казва какво да правя с косата си и да ме убеждава,че ще ми прилича
бях си инат
миналото лято обаче реших да си променя прическата драстично!отидох при фризьорката си и й казах да ми скъси косата...е повярвайте ми тва ми решение беше едно от най-трудните ми такива
докато ми клъцваше дългата косица,бях на тръни
не знаех как ще изглеждам и че няма връщане назад
и о,чудо-като се видях в окончателен вид-светнах
направих си извода,че баща ми е бил прав,но и че човек сам трябва да се чувства подготвен,за да е уверен като решава нещо,свързано с промяната му
сега съм с малко по дълга коса (пак е къса),но така и не искам да я оставям дълга,защото няма да мога да я изтърпя докато израсте
и досега ми казват,че така ми отива повече,така че съм си доволна
от време на време ми липсва да си връзвам цялата коса на опашка,ама тва са си стари навици
но съм твърдо "за" това,че жените с къса коса са си сексапилни!
не визирам себе си,не че не мога да съм такава,но искам да подчертая,че не само жените с дълги коси са такива!
най-важното е,човек да прави промяна със себе си,зашото само така открива своята същност
миналото лято обаче реших да си променя прическата драстично!отидох при фризьорката си и й казах да ми скъси косата...е повярвайте ми тва ми решение беше едно от най-трудните ми такива
сега съм с малко по дълга коса (пак е къса),но така и не искам да я оставям дълга,защото няма да мога да я изтърпя докато израсте
но съм твърдо "за" това,че жените с къса коса са си сексапилни!
най-важното е,човек да прави промяна със себе си,зашото само така открива своята същност
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
-
Emmanuel Goldstein
- Танцуващия с клавиатури
Втф, какви са тия соц лозунги - Жените с дълги коси!
Ай сиктир, Шиниъд О'Конър поцепва мрака, и на кака Деми особено и върви, в Стриптийз с дългата коса изглежда толкова зле, че не ми се говори.
Малко нагледни примери:

Тая жена за мене е една от най-красивите появявали се на проклетата ни избушена планета. И не мога да разбера, как някой намира Памела Андерсън примерно за много красива. Втф бе хора, какво ви става?
И наистина, за да не звуча фанатизирано некакво такова - нещата са строго индивидуални. Има девойки, дето им върви късо, на други е зле, на трети им тича и по двата начина.
P.S. In Audrey Hepburn We Trust.
Ай сиктир, Шиниъд О'Конър поцепва мрака, и на кака Деми особено и върви, в Стриптийз с дългата коса изглежда толкова зле, че не ми се говори.
Малко нагледни примери:

Тая жена за мене е една от най-красивите появявали се на проклетата ни избушена планета. И не мога да разбера, как някой намира Памела Андерсън примерно за много красива. Втф бе хора, какво ви става?
И наистина, за да не звуча фанатизирано некакво такова - нещата са строго индивидуални. Има девойки, дето им върви късо, на други е зле, на трети им тича и по двата начина.
P.S. In Audrey Hepburn We Trust.
i know the human being and fish can coexist peacefully