Английска Филология
Може,може!Само дето изпитите идват в повечко,но не е чак пък толкова трудно.SolarSystem написа:А за френски какви отзиви има? популярен ли е?
И друго : Могат ли да се съчетаят профил за преводач и педагогически, защото аз искам и двете?
Към slavcho:
Не става въпрос за изброяване на 1,2 ,3 учебника,чете се от различни източници...
The empires of the future are the empires of the mind.
Re: ..
Oh, joygalkataa написа:Най- масово се записват на испански..даже май са 3 групи!!!!!! повечето са доволни...аз съм на немски..Нз какво да ти кажа освен че се почва от А-Б..моите колеги от групата на испански повечето са при една млада преподавателка и им е голям кеф:))) Общо взето имат 6ци всички...даже нз как ги изпитва изобщо..ама нашата по немски...ъъъъ:((( всяка оценка за семестър се образува от контролно....мн гадно при това..и супер реже...има от 3 до 6...ако не ти е перфектен немския не се пиши че ще си закопаеш само успеха...((
- Анна
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ох вече съм втори курс!
Така де, технически още не съм, защото не съм си платила семестъра, но все пак. Уф, сутрин сме, така ли? Направо не се виждам как ще ставам в шест и половина - седем.
Мъка неземна!
А дали ще има италиански за втори език, защото аз само това съм учила?
(Ако не броим руският в седми клас, който беше такава подигравка...) И наистина, каква е процедурата по записването на езиците?
А дали ще има италиански за втори език, защото аз само това съм учила?
<person A> "Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge" - Charles Darwin
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
Hey, what happened to the English-thread idea?
Е, повече ми е удобно на английски, ама хайде... :Р Аз ще съм първи курс. Да... испански звучи добре за по-нататък. Обаче Латинския е още по-хубав.
Ами, донесете си будилници!!!
Е, повече ми е удобно на английски, ама хайде... :Р Аз ще съм първи курс. Да... испански звучи добре за по-нататък. Обаче Латинския е още по-хубав.

"Life is the question. Death is the answer."
"If someone truly desires something, the whole Universe conspires to help them get it." -The Alchemist
- Анна
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Violet написа:Ами, донесете си будилници!!!
<person A> "Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge" - Charles Darwin
Хаха, а пък аз се събуждам сама около 7 сутринта, ама мисля че това ще се промени, особено ако има много купони.
Ами така де, и аз не ги чувам тия аларми. Добре де, тя като ги чува не те ли буди? Ако е като мен да псува като не се е наспала ( а аз никога не псувам по принцип ), си е предизвикателство.
Ами така де, и аз не ги чувам тия аларми. Добре де, тя като ги чува не те ли буди? Ако е като мен да псува като не се е наспала ( а аз никога не псувам по принцип ), си е предизвикателство.

"If someone truly desires something, the whole Universe conspires to help them get it." -The Alchemist
Подозирам, че когато почнеш семестъра ще ти стане малко по-неудобно, хехе. Преди да стана студент мислех, че знам езика. Откакто станах студент имам някои съмнения отностно товаViolet написа:Hey, what happened to the English-thread idea?
Е, повече ми е удобно на английски, ама хайде... :Р Аз ще съм първи курс. Да... испански звучи добре за по-нататък. Обаче Латинския е още по-хубав.![]()
- Анна
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
А, тя пак си заспива.Violet написа: Добре де, тя като ги чува не те ли буди?
Как го правите това ранно ставане?
Не се и съмнявам. Просто по-лесно се печата.Подозирам, че когато почнеш семестъра ще ти стане малко по-неудобно, хехе. Преди да стана студент мислех, че знам езика. Откакто станах студент имам някои съмнения относно това.
Знаеш ли как? Просто си намисляш нещо което нямаш търпение да свършиш на следващия ден и даже няма да можеш да спиш, хаха. Тази хитринка помага всеки път. Макар че сега малко ми се спи...Как го правите това ранно ставане? Сега като сме във ваканция неизменно ставам в дванайсет-един и се чувствам сууупер.