С какво ще запомните Лято 2006?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Чети инструкциите я на ОВ я на AlwaysGaVrosH написа:знаеш ли, отново си зададох екзистенциалния въпрос: какво ли е да имаш цикъл? светни ме ако можеш
Последно промяна от Плазмодий на 14 Сеп 2006, 01:50, променено общо 1 път.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Joyride
- Пишеща машина
1.КСК - голямата неразбория
2.но след това беше страхотното море и помете всичко
3.доста нови запознанства (включая и тези от форума)
4.лични емоции - на кило !
в общи линии е това.. като всяко друго лято
(изключвам КСК ,защото беше за 1ви и последен път)
2.но след това беше страхотното море и помете всичко
3.доста нови запознанства (включая и тези от форума)
4.лични емоции - на кило !
в общи линии е това.. като всяко друго лято
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
ами чувството не е кой знае какво ...хе хе исках някоя да каже какво е чувството... то пък много би трябва да си вра носа в женски ... работи
така, сега същинската част- всичко започва с доста силни и чести контракции, (затова казваме, че ни боли) и доста силни и чести псувни...особено ако сме във ваканция или на море...болките постепенно се засилват, дишаш като раждаща крава , но това не помага, но затова пък има много добри обезболяващи в аптеките. аз лично отдавна съм минала на инжекции
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- GaVrosH
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ама и ние, мъжете, си имаме неудобства, като:kokteil_molotow написа:ами чувството не е кой знае какво ...хе хе исках някоя да каже какво е чувството... то пък много би трябва да си вра носа в женски ... работинякъде 10 дни преди да ти дойде , естественото хормонално равновесие се нарушава и това предизвиква гадене, виене на свят, разни странни вкусови промени, освен това, започва да те мъчи раздразнителност, започваш да пращаш бесни обвинителни смс-и наляво и надясно, плачеш за трамвай, за филми, викаш на брат си , майка си , дразниш се , че хората се усмихват така...изобщо чувстваш се ужасно, а никой няма как да погледне в хормоналната графика на жените преди цикъл.
така, сега същинската част- всичко започва с доста силни и чести контракции, (затова казваме, че ни боли) и доста силни и чести псувни...особено ако сме във ваканция или на море...болките постепенно се засилват, дишаш като раждаща крава , но това не помага, но затова пък има много добри обезболяващи в аптеките. аз лично отдавна съм минала на инжекциии така. като пишкаш, се чува- "плиок"- как кръвта изтича бавно от тебе..., поне вече не с еизпотяваш от болка...излизаш навънка, действаш каквото трябва , усмихваш се, стараеш се и никой не може да разбере, че досега си се гърчила от болки на леглото. няма и значение
поне вече не ти идва на изтребеш целия свят с коктейли молотов
* да те сарбът т*ш*ц*те
* да имаш сутрешна ерекция и същевременно да ти се пикае
* и класическото "да те боли *я"
така че ако си мислиш, че ние е леко