Здравейте,
Не е ли време да подновите информацията в Календар. Мойте лекции започват на 7.09.04г. и искам да видя повече информация!!!
<<заглавието е променено от alhimikat>>
Сайтът - защо не се обновява!!!
Аз имам същия въпрос! На който от две години явно отговор не се намира. Мисля, че е нормално в средата на септември студентите да започнат да се интересуват кога трябва да си платят семестъра, колко пари е станала таксата този път, какви промени има /защото винаги има такива/ и други подробности. А и все някой, който отговаря за обновяването на информацията в сайта, трябва да прочете тези неща , за да отговори. Моля, дайте някакъв отговор!
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Здравейте,
не помня къде, но някъде из форума, писах какви са причините за лошото качество на услугата, която предлага сайтът на СУ.
Ще Ви отговоря с едно изречение - причините са комплексни, като най-важна бих изтъкнал нежеланието и неумението на ръководството да създаде качествено информационно обслужване.
Опитвали сме и ще продължаваме да опитваме да прокараме някои свежи идеи (предполагам с неуспех отново).
След няколко дни има Академически съвет (ръководното тяло на СУ), нека всеки се чувства поканен да дойде и да види как ще ми отговорят като повдигна за пореден път въпроса за сайта.
п.п.
ще напиша точната дата и час довечера, за желаещите да присъстват
не помня къде, но някъде из форума, писах какви са причините за лошото качество на услугата, която предлага сайтът на СУ.
Ще Ви отговоря с едно изречение - причините са комплексни, като най-важна бих изтъкнал нежеланието и неумението на ръководството да създаде качествено информационно обслужване.
Опитвали сме и ще продължаваме да опитваме да прокараме някои свежи идеи (предполагам с неуспех отново).
След няколко дни има Академически съвет (ръководното тяло на СУ), нека всеки се чувства поканен да дойде и да види как ще ми отговорят като повдигна за пореден път въпроса за сайта.
п.п.
ще напиша точната дата и час довечера, за желаещите да присъстват
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
уебсайт на СОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ - едно голямо нищо!
и аз споделих моя опит с въпросния сайт, писах обаче в "студенти". явно не съм единственият, който би искал "малко повече"! а че академичният съвет, т.е. няколко дядки, които и без това от почти нищо не разбират, нищо няма да промени, Е ЯСНО.
Чао
Чао