За всички бъдещи философи

Въпроси, идеи и препоръки относно университетския уеб сървър, форума и страницата на Софийския университет. Държим на вашата обратна връзка!!!
Аватар
Nikolay_86
В началото бе словото

За всички бъдещи философи

Мнение от Nikolay_86 »

Здравеите колеги!
Кефи ли ви тая специалност философия,какво ще работим като завършим,има ли смисъл да се учи или отсега да почвам да се интересувам за прехвърлянето.И последно кога започва учебната година
nqma_takava
Пишете, о, братя

Мнение от nqma_takava »

Миналата година бях в първи курс философия и останах с много добро впечатление. По принцип си зависи от човека и от нагласата му, философията не е за всеки. На мен много ми хареса. Според мен има смисъл да се учи, а и не е никакъв проблем да изкараш една магистратура след това, за да се подсигуриш. Ако не си искал да учиш въобще философия, може би трябва да се замислиш дали няма да е по- добре за теб да се прехвърлиш. Аз кандидатствах наново, защото повече исках да уча друго нещо. Ти сам ще си прецениш какво да направиш.
Учебната година започва на втори октомври! :wink:
Аватар
Nikolay_86
В началото бе словото

Мнение от Nikolay_86 »

Аз исках публична администрация ама не ми стигнаха 0,06 стотни.Сега се надявам че ще мога да се прехвърля щото философията и публичната са в един факултет.Ти не пробва ли да се прехвърлиш или то не става така лесно маи както си мисля.И в крайна сметка сега какво ще учиш. :)
nqma_takava
Пишете, о, братя

Мнение от nqma_takava »

Ще уча право. А за мен кандидатстването наново беше по- добрият вариант. Мисля, че няма да имаш проблеми да се прехвърлиш. Ако искаш, драсни едно ЛС по- нататък, за да ти дам учебници и материали, че то прехвърлянето става с успех все пак. Трябва да си изкараш изпитите. :wink:
Аватар
Nikolay_86
В началото бе словото

Мнение от Nikolay_86 »

Да ама то прехвърлянето става чак след първата година маи нали.А я ми кажи как са общежитията на философския факултет и изобщо дали ще ми дадат(бала за общежитие ми е 5.35)
nqma_takava
Пишете, о, братя

Мнение от nqma_takava »

Да, прехвърлянето става след първата година, след като си изкараш изпитите по философия. Общежитията са много добри. Поне повечето от моите колеги бяха в ремонтирани стаи и въобще не беше мизерно. Все пак зависи от блока, в който се паднеш. Мисля, че ще успееш да се класираш с този бал. :wink:
Аватар
Nikolay_86
В началото бе словото

Мнение от Nikolay_86 »

А за тези учебници и материали не разбрах даваш ги безвъзмедно или ги продаваш,защото предполагам си ги купувала и малко странно да ги подаряваш ей така
nqma_takava
Пишете, о, братя

Мнение от nqma_takava »

Не, не ги продавам! :wink:
П.П. Виж си ЛС! :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Предложения за форума и правила”