Искам да се запозная с хора ,които имат такива планове.
Желаещи да учат Английска филология в СУ
Модератор: Boromir
Желаещи да учат Английска филология в СУ
Ако смятате да учите Английска филология кажете го тук и сега.
на мен ми е на 3то място, но честно казано не искам да уча това..въпросът е, че като не ме приемат психо все нещо трябва да уча 1 година след което евентуално прехвърляне.
това знаете ли колко е нечестно спрямо хората, на които им се учат чужди езици..?аз я писах на второ място след италианска филология, нито едната от специалностите не ми е съкровена мечта а просто резервен вариант... Confused
в тази държава няма нищо честно! всеки се бори за оцеляване. аз ще кандидатствам анимация в НАТФИЗ за втора година, там приемат 5 човека и знам че шансовете са никакви, но няма да стоя със скръстени ръце, искам да уча нещо! на мен ми се учат чужди езици но просто не са ми приоритет, а онези за които са - трябва да са по-добри щом наистина искат да учат това!zrun4o написа:на мен ми е на 3то място, но честно казано не искам да уча това..въпросът е, че като не ме приемат психо все нещо трябва да уча 1 година след което евентуално прехвърляне.това знаете ли колко е нечестно спрямо хората, на които им се учат чужди езици..?аз я писах на второ място след италианска филология, нито едната от специалностите не ми е съкровена мечта а просто резервен вариант... Confused
To be yourself is all that u can do...