Желаещи да учат Английска филология в СУ

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Marina
В началото бе словото
Обратна връзка:

Желаещи да учат Английска филология в СУ

Мнение от Marina »

Ако смятате да учите Английска филология кажете го тук и сега.
Искам да се запозная с хора ,които имат такива планове. :)
Аватар
vanvan
В началото бе словото

Мнение от vanvan »

Дъщеря ми кандидатства . Написала го е на второ място
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Аз имам желание..остава и необходимата оценка да имам хех..до Вторник ще съм разбрал.
zrun4o
В началото бе словото

Мнение от zrun4o »

аз я писах като 4-то желание.. но колкото повече чакам резултатите, толкова по-малко вярвам, че ще уча в този университет. сигурно ще я уча във ВТУ.
Аватар
vanvan
В началото бе словото

Мнение от vanvan »

колко имаш във ВТУ. Аз преброих оценките по-високи от 4,30 и те са 65. Толкова са и местата за англ.ф-я и англ с 2-ри чужд
Marina
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Marina »

Аз също се надявам оценката ми да ми стигне за да ме приемат Английска филология.
Аватар
Tether
В началото бе словото

Мнение от Tether »

И аз се надявам...но дълбоко се съмнявам... :(
There is no peace - only passion.
Through passion I gain strenght.
Through strenght I gain power.
Through power I gain victory.
Through victory I broke my chains.
The Force shall free me!
Аватар
chocolatt
В началото бе словото

Мнение от chocolatt »

аз я писах на второ място след италианска филология, нито едната от специалностите не ми е съкровена мечта а просто резервен вариант... :?
To be yourself is all that u can do...
Аватар
nadejda
В началото бе словото

Мнение от nadejda »

на мен ми е на 3то място, но честно казано не искам да уча това..въпросът е, че като не ме приемат психо все нещо трябва да уча 1 година след което евентуално прехвърляне..от всички гадости англ.фил ми се струва приемливо..поне ще си развивам езика...
zrun4o
В началото бе словото

Мнение от zrun4o »

на мен ми е на 3то място, но честно казано не искам да уча това..въпросът е, че като не ме приемат психо все нещо трябва да уча 1 година след което евентуално прехвърляне.
аз я писах на второ място след италианска филология, нито едната от специалностите не ми е съкровена мечта а просто резервен вариант... Confused
това знаете ли колко е нечестно спрямо хората, на които им се учат чужди езици..? :evil:
fatak
В началото бе словото

Мнение от fatak »

Аз съм я писал на първо място ...но на практика единственото приложение на тази Английска фиология е преводач или учител ;) оттам -нататък -зависи от човека ...аз я написах на първо място -защото мисля за 2 висши ;) :)
Аватар
chocolatt
В началото бе словото

Мнение от chocolatt »

zrun4o написа:
на мен ми е на 3то място, но честно казано не искам да уча това..въпросът е, че като не ме приемат психо все нещо трябва да уча 1 година след което евентуално прехвърляне.
аз я писах на второ място след италианска филология, нито едната от специалностите не ми е съкровена мечта а просто резервен вариант... Confused
това знаете ли колко е нечестно спрямо хората, на които им се учат чужди езици..? :evil:
в тази държава няма нищо честно! всеки се бори за оцеляване. аз ще кандидатствам анимация в НАТФИЗ за втора година, там приемат 5 човека и знам че шансовете са никакви, но няма да стоя със скръстени ръце, искам да уча нещо! на мен ми се учат чужди езици но просто не са ми приоритет, а онези за които са - трябва да са по-добри щом наистина искат да учат това! :!:
amanita
В началото бе словото

Мнение от amanita »

На мен Английската филология ми е първо желание ама вече не се надявам за нея... за тия 55 бройки общо момчета и момичета...нямам надежда че точно мен ще вземат :cry:
Аватар
chocolatt
В началото бе словото

Мнение от chocolatt »

местата за момичета са 55, общо са 85!

аз обаче май съм се класирала за италианска филология:)
amanita
В началото бе словото

Мнение от amanita »

Все тая като знам какви глупости съм писала на есето :?
Но има време живот и здраве в понеделник-вторник като разбера оценката ще преценя дали ми стига или не. Иначе ми трябва най-малко 5.30 за да вляза на трето класиране.егати резачката...
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”