ФЖМК (преименувана от Журналистика)
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- SepulTeraHead
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
- train_reaction
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз исках само да се впиша във веселата темичка за явно веселия ФЖМК като малко любопитно зайче
Когато четох нещо някъде, пишеше, че "В отделен модул са включени занятията от летния практически стаж, които се провеждат в медии и други институции с информационна дейност. Те са неделима част от учебния план на специалността “Журналистика” и имат статута на задължителни дисциплини." Това значи ли, че цялото лято ни отива на кино? Така де, то е полезно, но моите планове бяха по-различни. А да си планирам следващия ден, пък какво остава за лятото, си е лукс за мене 
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- ~ Sarcana ~
- От дъжд на вятър
- ChiLL_PiLL
- Драскач
SepulTeraHead написа:Един съвет за спорта: запишете се плуване, санмо и единствено само ако наистина много обичате да плувате. Басейнът е сравнително гаден. А и единия от двата треньора наистина държи на присъствията.
сори за малкия офтопик
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Здравей, народе!!
Реших и аз да оставя своя почерк на редовете във форума.
Какво да кажа- пъви курс.
Ако някои случайно има останали лекции и няма какво да ги прави, или пък са му останали учебници-да каже.
Айде народе!
Реших и аз да оставя своя почерк на редовете във форума.
Какво да кажа- пъви курс.
Ако някои случайно има останали лекции и няма какво да ги прави, или пък са му останали учебници-да каже.
Айде народе!
Do not follow where the path may lead- go where there's no path and leave a trail!
- suny_smile
- В началото бе словото
Хора и аз тази година съм книгоиздаване. Кажете ми, възможно ли е изобщо да се започне каквато и да било работа след като си е тази специалност?
Поздрави на всички. Ще се радвам да се еидим след..както казват по телевизията- броени дни.
Поздрави на всички. Ще се радвам да се еидим след..както казват по телевизията- броени дни.
Ах, как е хубаво да станеш рано, да откъснеш клонка от дърво,да тръгнеш под едно небе засмяно и просто да не знаеш за какво
- suny_smile
- В началото бе словото
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
Re: ,
Хей Дани, къде се загуби толкова времедани написа:здравейтее! аз също съм колежка- първи курс- PR
Живей на ръба, но недей да падаш 
- ChiLL_PiLL
- Драскач
- hristina_vh
- От дъжд на вятър