Впечатления,мнения от изпита по Английски
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Elkis
- В началото бе словото
хех
амиии беше просто невероятно.аз бях във факултета по математика и там като казаха да влизаме и всеки гледа да влезе първи...бутат се,настъпват се,аве бяхме като говеда....Диктуващата ни се държа с квсторките,все едно са начални учителки в село Незабравка...Никакво уважение,а те жените само гледаха как да ни помогнат да поспадне това напрежение,което се чувсташе,особено след като си чакал час ,за да почне изпита.Диктуващата позволи на момиче неща,за които на другите от нас не ни позволи.Както и да е.
Изпита....Значи,диктовката беше наистина лесна.теста беше гаден,а есето...просто не знам как са им хрумнали такива теми за есе...Аз лично писах за втората тема.Сега ще се каже-какво обсъждаш темата за есето,ако можеш да пишеш,ще напишеш и нея.Еми не е така.Явно не сме бездарни,щом всеки се оплаква от това,което е писал на есето.И аз лично писах глупости...А резултатите предполагам ще излязат на 29 юли...А между другото....прави ли ви впечатление,че няма високи оценки на изпитите по испански,италиански,немски и БЕ и Лит......Според мен тази година бала по английски ще е нисък...Вие какво мислите?
Изпита....Значи,диктовката беше наистина лесна.теста беше гаден,а есето...просто не знам как са им хрумнали такива теми за есе...Аз лично писах за втората тема.Сега ще се каже-какво обсъждаш темата за есето,ако можеш да пишеш,ще напишеш и нея.Еми не е така.Явно не сме бездарни,щом всеки се оплаква от това,което е писал на есето.И аз лично писах глупости...А резултатите предполагам ще излязат на 29 юли...А между другото....прави ли ви впечатление,че няма високи оценки на изпитите по испански,италиански,немски и БЕ и Лит......Според мен тази година бала по английски ще е нисък...Вие какво мислите?
SeaChild
Re: хех
Мислех да го изкарам с толкова, че да не се интересувам от чуждите оценки..дали съм го постигнал обаче е друг въпросElkis написа:Вие какво мислите?
- SepulTeraHead
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- пикси
- Драскач
- Курс: втори
По литература доста бързо ги качиха, аз цял ден висях в нета и така ми се стори. УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!!
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
- пикси
- Драскач
Дали днес ще изкарат оценките по английски език или пак е "твърде рано"? Айде вече, че е 29, времето летииииии
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
- пикси
- Драскач
Да, не беше никак гаден, особено имайки предвид, че за езиковите изпити в СУ се носят градски легенди какви секири са. И все пак...колкото сме изкарали, толкова, не е зле да видим, нали?
- пикси
- Драскач
Доколкото знам си има таблица, по която се сверява и съответно за различните секции се взимат различен брой стотни при грешка. Поне така чух, а и още, че няма наказателни стотни (тоест да ти взимат при неотбелязан отговор). Не мога да споделя друго инфо, защото знам само как се проверяват, не съм твърдо убедена как оценяват.