Впечатления,мнения от изпита по Английски

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
Elkis
В началото бе словото

хех

Мнение от Elkis »

амиии беше просто невероятно.аз бях във факултета по математика и там като казаха да влизаме и всеки гледа да влезе първи...бутат се,настъпват се,аве бяхме като говеда....Диктуващата ни се държа с квсторките,все едно са начални учителки в село Незабравка...Никакво уважение,а те жените само гледаха как да ни помогнат да поспадне това напрежение,което се чувсташе,особено след като си чакал час ,за да почне изпита.Диктуващата позволи на момиче неща,за които на другите от нас не ни позволи.Както и да е.
Изпита....Значи,диктовката беше наистина лесна.теста беше гаден,а есето...просто не знам как са им хрумнали такива теми за есе...Аз лично писах за втората тема.Сега ще се каже-какво обсъждаш темата за есето,ако можеш да пишеш,ще напишеш и нея.Еми не е така.Явно не сме бездарни,щом всеки се оплаква от това,което е писал на есето.И аз лично писах глупости...А резултатите предполагам ще излязат на 29 юли...А между другото....прави ли ви впечатление,че няма високи оценки на изпитите по испански,италиански,немски и БЕ и Лит......Според мен тази година бала по английски ще е нисък...Вие какво мислите?
SeaChild
Аватар
vanvan
В началото бе словото

Мнение от vanvan »

Дано е така :D
Аватар
vanvan
В началото бе словото

Мнение от vanvan »

Така е - оценките по БЕЛ под 4 са 76 %
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Re: хех

Мнение от Sw1tched »

Elkis написа:Вие какво мислите?
Мислех да го изкарам с толкова, че да не се интересувам от чуждите оценки..дали съм го постигнал обаче е друг въпрос :? Надявам се утре да получа отговора и той да е повод за радост
dastard
В началото бе словото

Мнение от dastard »

така,да кажем,че проверят всички работи по английски - къде ще се появят първо на "стената на плача" или по нета?
Аватар
SepulTeraHead
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от SepulTeraHead »

Тези по литература се появиха първо в нета, ако не се лъжа.
Аватар
пикси
Драскач
Курс: втори

Мнение от пикси »

По литература доста бързо ги качиха, аз цял ден висях в нета и така ми се стори. УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!!
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
Аватар
пикси
Драскач

Мнение от пикси »

Дали днес ще изкарат оценките по английски език или пак е "твърде рано"? Айде вече, че е 29, времето летииииии
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
KillaBee
В началото бе словото

Мнение от KillaBee »

не знам за друго,но съм убедена,че ще паднат много двойки и баловете ще се смъкнат
питах и в друга тема-къде да се обадя да питам за оценките?
Аватар
psykko
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от psykko »

единия телефон даден в справчника е: 846 74 29

и другият е: 9308 380

edit: после сподели информацията, моля :wink:
extra medication for all
escobar
В началото бе словото

Мнение от escobar »

Изпитът по английски беше елементарен - под 5.50 си е чиста излагация...
Аватар
пикси
Драскач

Мнение от пикси »

Да, не беше никак гаден, особено имайки предвид, че за езиковите изпити в СУ се носят градски легенди какви секири са. И все пак...колкото сме изкарали, толкова, не е зле да видим, нали?
Аватар
psykko
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от psykko »

оценяването на теста как става, някой знае ли? сваля се на грешка някакви определени стотни или си имат таблица с "от еди колко си до еди колко си грешки - такава оценка" и т.н.?
extra medication for all
Аватар
пикси
Драскач

Мнение от пикси »

Доколкото знам си има таблица, по която се сверява и съответно за различните секции се взимат различен брой стотни при грешка. Поне така чух, а и още, че няма наказателни стотни (тоест да ти взимат при неотбелязан отговор). Не мога да споделя друго инфо, защото знам само как се проверяват, не съм твърдо убедена как оценяват.
Kinky
В началото бе словото

Мнение от Kinky »

А какви бяха темите за есето?
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”