И аз очна линия не мога да си слагам,затова не го правяBerserker написа:да бе, една очна линия не можеме да сложиме като хората, оправни били...Elektra написа:Вие нали сте много оправни![]()
Трябва ли мъжете да се гримират?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
snoopy_doo is back
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Баси......2 часа ме нямаше и вие завзехте темата
Да ви кажа...предпочитам мъж,който се поддържа отколкото някой......кайвман........Иначе и аз в козметичните салони съм виждала мъже,които си оправят ноктите и ги мацат със заздравител....А и в балсамчето няма нищо лошо....това,че някакъв преди 100 хиляди лета е казал,че е гейско не значи,че трябва да му вярваме......
Да ви кажа...предпочитам мъж,който се поддържа отколкото някой......кайвман........Иначе и аз в козметичните салони съм виждала мъже,които си оправят ноктите и ги мацат със заздравител....А и в балсамчето няма нищо лошо....това,че някакъв преди 100 хиляди лета е казал,че е гейско не значи,че трябва да му вярваме......
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Айде сега вместо да говориш наизуст виж датата на регистрация на двама ни и друг път не се изказвай неподготвенCircle Line написа:Т'ва е щот' късно се появи, пък ние отдавна висим във форума и затова схващаме тънкия хумор...Stark написа:Явно само девойките разбират тънкия хумор на анкетата,щот аз ич не го стоплям
По темата-поддържан мъж не означава гримиран и напудрен мъж
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Stark, той имаше предвид не датата на регистрация, а че днес влезе във форума след като бяхме пуснали една-две теми и оттам тръгна разговора за гримовете, мъжете и т.н.
п.п.което ме подсеща...
п.п.което ме подсеща...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Браво, само така, да кажем НЕ на предразсъдъците!dormouse написа:Баси......2 часа ме нямаше и вие завзехте темата![]()