Защо харесвам дългокоси мъже!
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
да нямаш предвид мен?Ice_Spirit написа:да бе---голям "розговор" падна последния път,когато говорих с един дългокоско.Питам го аз дали ползва балсам и какъв,но отговорът беше:"има ли значение"![]()
![]()
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Анна
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Дългокосите ме оставят да точа лиги в неадекватно състояние за много време.
Сестра ми обаче ме ядосва. Тя имаше гадже, който имаше разкошна, прекрасна коса до кръста! След като се оставиха с гръм и трясък обаче тя реши че харесването на дългокоси момчета е нещо, което правят само 12-13-14 годишните пикли, които се опитват да бъдат "дарк". И сега ме гледа с презрение.
(Е, за пиклите има известно право
)
Веднъж във влака имах кратък спор с едни чичковци, които смятаха че мъжете не са мъже ако не са с къси коси. Обясних им че един мъж е мъж ако е смел и решителен и че косата няма нищо общо с това, но те нещо не възприеха.
А пък и тъкмо отивах на гости на (вече бившия си) дългокос приятел. Сега си мисля защо също така не им обясних какво мисля за такива като тях, като например че тъй като не удовлетворяват истинските изисквания за мъже просто се чудят за какво да се заловят за да си повярват че са мъжествени. Щеше да е забавно. 
Сестра ми обаче ме ядосва. Тя имаше гадже, който имаше разкошна, прекрасна коса до кръста! След като се оставиха с гръм и трясък обаче тя реши че харесването на дългокоси момчета е нещо, което правят само 12-13-14 годишните пикли, които се опитват да бъдат "дарк". И сега ме гледа с презрение.
Веднъж във влака имах кратък спор с едни чичковци, които смятаха че мъжете не са мъже ако не са с къси коси. Обясних им че един мъж е мъж ако е смел и решителен и че косата няма нищо общо с това, но те нещо не възприеха.
<person A> "Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge" - Charles Darwin
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
Не може да бъде! Сигурно не ходиш много-много в ИФ. Иначе щеше да знаеш, че един от асистентите е метъл и периодично си песка доста дълга коса и ходи с кожени дрешки... Защо ли няма такива асистентки?sientelo написа:абе не знам защо, късметът ли ми е такъв, съдба ли е , що ли , но досега съм се сблъсквала само с метъли, пък за повечето от тях дългата коса си е типична черта![]()
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Абе вярно е че този семестър не съм стъпвала почти на лекции, но иначе съм си много редовна и сред тези които са ми преподавали определено не се сещам за личности като горе описанатаJoker написа: Не може да бъде! Сигурно не ходиш много-много в ИФ. Иначе щеше да знаеш, че един от асистентите е метъл и периодично си песка доста дълга коса и ходи с кожени дрешки... Защо ли няма такива асистентки?
Като птичка в небесата