поправителна сесия
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
хм интересно, аз не знам до колко ще се спазва това. Бях питал Агова (МО) тъй като съм последен випуск магистър, колко мога да влача, а тя ми каза не се притеснявай , ще правим компромиси че иначе отиваме към бакалав. програма и там програмата е много различна, но каза ВСЕ ПАК ДА НЕ ДОЙДЕТЕ ДА СЕ ЗАПИСВАТЕ С 5 НЕВЗЕТИ ИЗПИТА! 
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Добре де, в четвъртък си платих таксата, казах на нашата секретарка, че имам два невзети изпита. Никой не ме е спрял, никой не ме е уведомил, че ще трябва да повтарям годината.
Според мен това е някакъв идиотски слух, който някой шегаджия е пуснал, за да си направи гавра. Всяка есен с колегите чуваме разни такива версии, но те винаги са се оказвали най-обикновена лъжа.
Според мен това е някакъв идиотски слух, който някой шегаджия е пуснал, за да си направи гавра. Всяка есен с колегите чуваме разни такива версии, но те винаги са се оказвали най-обикновена лъжа.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Значи до миналата година във ФФ можеше да се запише по-горен курс с 2 невзети изпита. Ако има някаква нова наредба- не съм запозната с нея
По принцип това положение си се определя на факултетно ниво, така че не е чудно, че някъде е различно. Има нормативна възможност, при "особени случаи" (не знам какво значи това
), да се запише с повече от определения брой невзети изпити, но за това се подава молба до Деканското ръководство в отдел Студенти.
ЦП, т'ва е всичко, с което мога да помогна този път, за съжаление
ЦП, т'ва е всичко, с което мога да помогна този път, за съжаление

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
denislav83
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
не се притеснявайте, няма да Ви оставят намира, без да ви вземат парите.
В доста университети се опитваха да го въведат това /да се влачи до единизпит/ о не познавам човек, прекъснал по тази причина. Има индивидуални молби, преследване на преподаватели, компромиси...и т.н.
Най-фрапиращо беше като въведоха това във ВИАС и се оказа, 4е 2/3 от университета е с 2 и пове4е невзети изпита...накрая ограни4ениеот стана не пове4е от 3 невзети..а така се живее:)
Все пак по-добре си вземете изпитите:)
В доста университети се опитваха да го въведат това /да се влачи до единизпит/ о не познавам човек, прекъснал по тази причина. Има индивидуални молби, преследване на преподаватели, компромиси...и т.н.
Най-фрапиращо беше като въведоха това във ВИАС и се оказа, 4е 2/3 от университета е с 2 и пове4е невзети изпита...накрая ограни4ениеот стана не пове4е от 3 невзети..а така се живее:)
Все пак по-добре си вземете изпитите:)