Домашни животни
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Морското свинче никога не би гонило и не би ухапало човек. Само хамстерите търчат и правят вандалски изпълнения. Прасенцата нямат и енергията да бягат нон-стоп, супер кротки са! Като някакви добродушни, мили кутийки...Морското свинче е единствената животинка на света, която никога не се бие със себеподобни- дори за женска. Изпикаването върху някого е крайна мярка. И противно на общовъзприетото мнение-тези животни ИЗОБЩО не миришат! Ех, стана ми леко тъжноJuliana написа:мечо, за малко да те надживее.... моите съболезнования! сигурно си бил много привързан към него![]()
![]()
![]()
принципно може ли да си играеш с морско свинче? гони ли те?
мен веднъж едно ме припика![]()
![]()
![]()
п.п. как да сложа снимкааа! и аз искааам ;(
http://jorik.blog.bg/
...............................
...............................
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Ох имала см всякакви животинки 
Рибки, маченца и морско свинче
Беше любов и красота с всичките, но не живяха дълго... поне не при мен.
Сега имам зайче. Обожавам го! Сетс'на(Сетсуна) се казва. Красота и любов ми е той, утре ще направя опит да го влача към Софията и Студентския град. Разбрах, че зайци може. Мойто Сецненце е самото очарование, миловидно и супер симпатично, любвеобилно и плашливо. Малко еротоман си пада, облизва ме по муцунката докато спя, гризе ме където ме свари, наръфва ми любми книжки и необходими учебници... Но ми дава любов. И е семейството ми
Фифти-фифти ни е ситуацията, каквото аз, това и той. Аз пък си имам и снимка :Р
Ей те тук към благия баек-баек!
Рибки, маченца и морско свинче
Сега имам зайче. Обожавам го! Сетс'на(Сетсуна) се казва. Красота и любов ми е той, утре ще направя опит да го влача към Софията и Студентския град. Разбрах, че зайци може. Мойто Сецненце е самото очарование, миловидно и супер симпатично, любвеобилно и плашливо. Малко еротоман си пада, облизва ме по муцунката докато спя, гризе ме където ме свари, наръфва ми любми книжки и необходими учебници... Но ми дава любов. И е семейството ми
Ей те тук към благия баек-баек!
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
- icaci
- Да живей словото
- Обратна връзка:

Снимката е от съвсем скоро (датата е подвеждаща)
Като малък обичаше да се навира в деколтетата на гостенките ни от женски пол. Колко мои познати са си умираха да са на негово място тогава... Иначе му останаха само 6 живота от общо 9, след като два пъти скача от 7-мия етаж и втория път преживя гладен и жаден цяла седмица в мазето докато го намерим.
Може би не е съвсем очевидно, но баща му е чисто бял.
Майка ми пък си има тази красавица:

Не се разбираха много с това черното отгоре и с другото ни дзверо, поради което се наложи да попътува малко до централна България.
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Последно промяна от Juliana на 10 Сеп 2006, 13:06, променено общо 2 пъти.
Imagination. Realism. ENERGY. Freedom.
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
готин е 
аз лично не съм фен на дребните и декоративни породи кучета. за мен доброто куче, освен приятел и семеен любимец, трябва да е способно да върши някаква работа.
охрана, бодигард, лов, не е толкова от значение.
затова любимите ми породи са амстаф, ротвайлер и средноазиатска овчарка - хем чудесни приятели, хем способни да ти бъдат от полза, при подходящото възпитание.
ако ще е пекинез или пинчер, по-добре котка. тя поне не иска разхождане
аз лично не съм фен на дребните и декоративни породи кучета. за мен доброто куче, освен приятел и семеен любимец, трябва да е способно да върши някаква работа.
охрана, бодигард, лов, не е толкова от значение.
затова любимите ми породи са амстаф, ротвайлер и средноазиатска овчарка - хем чудесни приятели, хем способни да ти бъдат от полза, при подходящото възпитание.
ако ще е пекинез или пинчер, по-добре котка. тя поне не иска разхождане
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Аз само котки съм имала през целия си живот (разните кучета, папагали, риби, даже и сокол веднъж, дето са пребивавали у нас, никога не са били със статут на мои). Обожавам ги!!! Като малка постоянно прибирах разни бездомни котета от улиците и ги криех от нашите
Последното ми беше също такова черно и сладурско като на icaci, ама нямам снимка
За сметка на това след малко ще сканирам един почти мой ( т.е. на бившия съсед, но прекарваше най-много време у нас) красавец.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:

[/img][/url]